Tager du på jagt, efter mørket er faldet på, kan det være en fordel at anskaffe dig en night vision kikkert.

Night vision kikkerter er lysforstærkende, hvilket vil sige, at de omformer og forstærker elektroner. De giver dig derfor mulighed for at se i mørke, så du kan holde øje med vildtet, når det er mest aktivt.

Der findes mange forskellige slags night vision kikkerter, som du kan benytte dig af. De kan variere i pris og kvalitet. Heldigvis har vi hos Jagt-Jakt et bredt sortiment af forskellige typer og prisklasser, så vi sikkert kan finde én, der passer til dit behov. Vi kan bl.a. tilbyde kikkerter med justering af lysstyrke, kobling til smartphone, live internetstreaming og indbygget hukommelse, og vi pakker og sender din vare senest 2-3 dage efter bestilling.

Du kan se vores brede udvalg af night vision kikkerter i webshoppen.

Få hjælp til at finde den helt rigtige kikkert

Hvilken kikkert, der er bedst til netop dig, afhænger bl.a. af dit formål med night vision, dine ture og i hvilke områder, du ønsker at bruge kikkerten. Hvis du blot ønsker en kikkert til lidt sjov, behøver du ikke bevæge dig hen i de højere prisklasser. Men skal du have en meget nøjagtig natkikkert til professionel jagt og med mange nyttige ekstra funktioner, vil vi klart anbefale en night vision kikkert af høj kvalitet. Vi hjælper dig gerne med alle overvejelser og spørgsmål.

Få mere information om, hvad nightvision er.

Hvad skal du være opmærksom på, inden du anskaffer dig en kikkert til brug om natten?

Der er nogle ting, du skal forholde dig til, når du ønsker at benytte kikkert night vision:

  • Beslut dig for, hvad den vigtigste funktion ved kikkerten er – præcision, batterilevetid, nem håndtering eller andet?
  • Sæt dig grundigt ind i produktet – der kan være stor kvalitetsforskel på kikkerter.
  • Ansøg om bæretilladelse – det er ikke tilladt at bruge natkikkerter til våben uden en tilladelse fra politiet.

Vores medarbejdere er specialister i night vision, så hvis du har brug for hjælp til dine overvejelser, er vi klar med råd og vejledning. Vi kan også være behjælpelige med din ansøgning til bæretilladelsen.

 

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, som du finder her. Vi besvarer med glæde alle spørgsmål og henvendelser.