Varmeundertøj med varme

Hvis du ikke vil fryse er det vigtigt med det helt rigtige beklædning. Undertøj med elektrisk varme er det nyeste skud på stammen indenfor varmt vintertøj.
Med varme undertøj der bruger batterier til at varme varmezonerne op, er du sikret dejlig varme præcis når du har mest brug for det

 

 

Langt undertøj med varme

Mangler du det helt rette tilbehør til at effektivisere og få det bedste ud af dine jagtoplevelser? Så er du kommet til det rette sted. Hos Jagt-jakt.dk sætter vi en ære i at tilbyde undertøj med varme i høj kvalitet, som kan tage dine jagtoplevelser til nye højder.

At fryse er en af de største udfordringer inden for praktisk jagt i vinterhalvåret. Når først man fryser, mister man en stor del af koncentrationen, og rent fysisk bliver man også hæmmet på både reaktionstid, bevægelsesfrihed og i værste tilfælde rystelser. Er temperaturen tilstrækkeligt lav, og skal du sidde stille på jagten – f.eks. i en grisehytte ved en foderplads eller på en drivjagtspost – er det kun et spørgsmål om tid, inden kulden sætter sine spor. Alt afhængig at din beklædning bider kulden sig ofte fast i hænder eller fødder først – og det er mere end nok til at nedsætte din præstation og din jagtoplevelse.

Begynder du først for alvor at fryse, leder det til tissetrang (hvilket er upraktisk på anstandsjagt af enhver form), alment ubehag og i sidste evne kulderystelser, stivhed og kraftløshed, som umuliggør ordentlig skydning, hvis chancen opstår. Er man først nedkølet, er det vanskeligt at vende udviklingen og få varmen – og den fulde opmærksomhed på jagten – tilbage i krop og hoved igen. Kulde er med andre ord en af jægerens største fjender, og effektivt udstyr til at modstå kulde resulterer direkte i mere kvalitets-jagttid og dermed bedre udbytte af jagten. Med langt undertøj med indbygget varme.

Varmt undertøj med indbygget varme

Indtil for ganske få år siden var de eneste reelle løsninger på kuldeproblemet mere og tykkere tøj eventuelt suppleret med såkaldte lommevarmere. Disse er enten baseret på kemi eller forbrænding af benzin eller kul. Det er relativt besværligt og ikke specielt effektivt. Det lugter desuden, og der er fare for forbrændinger og skade på jagttøjet.

Heldigvis har udviklingen af moderne genopladelige batterier med høj batterikapacitet muliggjort effektiv elektrisk varme undertøj – altså undertøj med indbygget varme.

Udviklingen går stærkt, og i forhold til de tidlige generationer af langt undertøj med varme er driftssikkerheden, slidstyrken og komforten på varmebeklædningen væsentligt forbedret. Det nyeste termoundertøj med varme kan holde jægeren varm i timer på én opladning. Varmen kan reguleres nemt i flere niveauer og dermed nemt tilpasses den enkelte jægers varmepræferencer.

Det er væsentligt, at langt undertøj med varme kommer tæt på kroppen under de øvrige isolerende lag og den yderste klimabarriere. Derfor fungerer undertøj, handsker, sokker og veste bedst. Vi fører et bredt udvalg i alle prisklasser fra brands som Mike Hammer, Nordic Heat og Härkila. Men vi har også vores egen Jagt-Jakt serie af langt undertøj med varme i et rigtigt fornuftigt pris/kvalitetsforhold.

Termoundertøj med varme sikrer mange timers komfort

Typisk opererer vores undertøj med indbygget varme med tre effektniveauer, der enkelt reguleres med et knaptryk. Selve niveauknappen lyser op i en farve, som indikerer varmeniveauet – typisk grøn (laveste niveau), gul (mellemniveau) og rød (højeste varme). I praksis vil det ofte være tilstrækkeligt at køre med varme i intervaller, hvilket forlænger brugstiden markant. Produkterne (undertøj med varme) kan typisk køre konstant på laveste niveau i omkring fem timer og tre timer på fuld effekt. Der kan tilkøbes ekstra batterier, hvis behovet er større og batterierne skiftes enkelt på få sekunder.

Vores undertøj med varmetråde er vaskbart, varmeelementerne er ultra-tynde og fleksible, så de tillader fri bevægelse, og de kan holde til det uden at gå i stykker. Med et minimum af kærlig pleje, holder vores varmt undertøj mange sæsoner – i sidste ende betaler du med andre ord en lav pris for mange timers komfortabel jagt.

MANGE FORDELE VED VARMT UNDERTØJ UNDER JAGT

Elektrisk varme undertøj kan forbedre dine jagtoplevelser i vinterhalvåret markant, og det gælder uanset om du sidder på anstand i en stige eller et tårn eller er på tryk- eller drivjagt med mange stillestående poster. Du vil opleve en helt anden glæde ved gnistrende koldt vintervejr, og når først du har prøvet varmt undertøj med indbygget varme, vender du aldrig frivilligt tilbage til at fryse på posten. Uanset om du er på jagt efter en vest, langt undertøj med varme eller et par bukser, så har vi et udvalg i shoppen, som sikrer, at du er godt klædt på til ethvert slags vejr, når du går på jagt.

Har du spørgsmål til vores undertøj med varmetråde er du naturligvis også altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 52 230 111 eller på mail: info@jagt-jakt.dk. Så vil vi besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på