På denne side kan du finde tilbehøret der passer til vores natkikkert sortiment.
Læs HER mere om IR (Infra rødt) lys

Populær
-33%
799,95 DKK
1.198,00 DKK
Du sparer: 398,05 DKK
Populær
-15%
1.098,00 DKK
1.298,00 DKK
Du sparer: 200,00 DKK
-22%
139,95 DKK
179,95 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
-20%
200,00 DKK
249,95 DKK
Du sparer: 49,95 DKK
-30%
159,95 DKK
228,00 DKK
Du sparer: 68,05 DKK

Natkikkert tilbehør

Har du det rigtige tilbehør til din natkikkert?

Med en natkikkert bliver din succesrate for at jage udvidet, da du ikke længere er begrænset til kun at jage om dagen, når det er lyst. Ved at benytte en natkikkert, kan du se i mørke ved hjælp af den indbyggede lysforstærker i samspil med det infrarøde lys. Med en natkikkert får du mulighed for at jage året rundt og er aldrig begrænset uanset, hvornår du gerne vil gå på jagt. Du kan med en natkikkert spotte vildtet uden at vildtet kan se dig, hvilket giver dig tid og overblik til at udvælge det rigtige stykke vildt.

Hvilken natkikkert, termisk enhed, eller tilbehør kan det derfor være en fordel at have? Det vil Jagt-Jakt hjælpe dig med at finde ud af her.

 

Det bedste tilbehør til din natkikkert

Der er mange fordele ved at have en natkikkert med på jagten. Mange dyr er mere aktive om natten, hvilket altså gør, at der er mere aktivitet og derfor mere vildt at jage. Med natudstyr øger du samtidig den tid, du kan jage i, da du ikke er afhængig af kun at jage, når det er lyst – du kan jage hele døgnet rundt, lige når det passer dig. Du kan også navigere langt bedre i dit jagtområde i de mørke timer, scanne store områder samt identificere hvilke dyr, der er i nærheden. Det giver dig et helt nyt perspektiv på nattens dyreliv – og tilføjer en helt ny dimension til jagtens mange jagtformer.

Det er dog vigtigt, at du har det rette tilbehør til natkikkert. Du kan f.eks. med fordel bruge noget af dette natkikkert udstyr som tilbehør:

 

Hos Jagt-Jakt har vi mange forskellige natkikkerter

Mangler du ikke blot tilbehøret, men også en natkikkert eller en termisk håndspotter? Vi forhandler forskellige mærker inden for natoptik, og du kan altså vælge lige netop den type natoptik, du har brug for, og som matcher dine behov og ønsker. Det er vigtigt at overveje, hvilke funktioner du prioriterer og finder vigtigst, når du skal købe natoptik, da mærkerne er forskellige i forhold til funktionalitet, batterilevetid osv.

Her kan du læse mere om nogle af de natkikkerter, vi har hos Jagt-Jakt:

Du kan se alle vores natkikkerter her.

 

Husk tilladelse, når du vil købe en natkikkert

Ligesom det er tilfældet med jagtrifler, så skal du ALTID huske, at det også kræver en *tilladelse, når du skal eje og benytte en natkikkert. Denne tilladelse søger og får du hos politiet. Vi kan hos Jagt-Jakt hjælpe dig med din ansøgning, så du hurtigt kan få din tilladelse til at bruge en natkikkert, og komme ud og bruge den på jagten. *Obs – bemærk at tilladelsen er GRATIS.

 

Kom og se vores store udvalg i natoptik

Du er altid velkommen til at komme på besøg i vores showroom og se vores produkter samt at få råd og vejledning. I vores showroom har vi en natkikkert tunnel, hvor vi forvandler dag til nat. Her kan du hurtigt se, hvordan din nye natkikkert fungerer i mørket og sammenligne modeller efter pris og behov.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

natkikkert tilbehør

Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på