Smartphone - mobiltelefon adapter

139,95 DKK
179,95 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-3 dag(e)
Model/varenr.: AP2023

Tag let billeder eller videoer igennem din kikkert  - sigtekikkert med din mobiltelefon - monteres let uden værktøj

Beskrivelse

Oplev verden gennem dine øjne og din smartphone med vores Universal Telefonadapter til kikkerter og sigtekikkerter. Vores innovative Mobiltelefonholder Clip er designet til at passe til smartphones i alle størrelser og fungerer sømløst med kikkerter med en diameter på 23 til 50 mm. Uanset om du er en ivrig fuglekigger, jæger eller naturfotograf, vil vores adapter forvandle din kikkert til et kraftfuldt værktøj til optagelse og deling af øjeblikke.

Med vores Universal Telefonadapter kan du nemt og sikkert montere din smartphone på kikkerten uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Den fleksible konstruktion sikrer en stabil og sikker pasform, mens du nemt kan justere vinklen for at opnå det perfekte skud. Du behøver ikke længere at bekymre dig om slørede billeder eller besværlige beslag - vores adapter holder din telefon sikkert på plads, så du kan fokusere på at opleve og optage de utrolige øjeblikke i naturen.

Vores Universal Telefonadapter er også utrolig nem at bruge. Du skal blot fastgøre adapteren til kikkerten, justere telefonens position og låse den sikkert på plads. På få sekunder kan du begynde at bruge din smartphone som et kraftfuldt søgeredskab, der bringer fjernsynet endnu tættere på dig. Og når du er færdig med at bruge adapteren, kan den let afmonteres og opbevares, så den er klar til din næste eventyr.

Uanset om du vil fange de sjældne fuglearter, dokumentere dyrelivet eller blot nyde de storslåede naturscenerier, vores Universal Telefonadapter vil forvandle din kikkert til et alsidigt og moderne værktøj. Gå ikke glip af øjeblikkene - fang dem med vores Universal Telefonadapter til kikkerter og sigtekikkerter!

Universal telefonadapter til kikkert/sigtekikkert

Mobiltelefonholder Clip til smartphones der passer til alle kikkerter med diameter 23 til 50mm

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på