Skydestok til alle jagtformer

Vi fører alle slags skydestokke. 1 benet, 2 benet skydestok, 3 benet skydestok og 4 benet skydestok, enda enkelte 5 benede. En god skydestok er et vigtigt jagttilbehør til at kunne afgive det sikre skud. At kunne afgive skud med ro og i sikkerhed er vigtigt. De forskellige skydestokke passer til mange forskellige skydediscipliner, til bevægelige mål og eller lange afstande.

Skydestok et vigtig hjælpemiddel

At kunne afgive godt skud kræver træning, forståelse for sit udstyr og ordenligt anlæg. Om anlægget er godt trænede muskler kanten af et bord eller kanten af åbningen i skydetårnet er som sådan ligegyldigt så længe at skudet kan afgives med sikkerhed. Til at hjælpe til med det sikre skud er der blevet skabt mange forskellige skydestokke.

Den bedste skydestok

Den bedste er en som passer dig og din jagtform bedst. Er det skud på lange hold efter sika eller krondyr i bakkerne i Skotland eller Irland, kan en 4 benet skydestok eller 5 benet skydestok anbefales. Er det til de hurtige skud på kortere afstand på pürch, kan en etbenet skydestok anbefales. Er det i et område hvor dyrene kan komme fra alle sider, kan en 3 benet skydestok med 360 graders hoved anbefales.

Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på