-17%
999,00 DKK
1.199,00 DKK
Du sparer: 200,00 DKK
-42%
349,00 DKK
599,00 DKK
Du sparer: 250,00 DKK
-41%
499,00 DKK
849,00 DKK
Du sparer: 350,00 DKK
-27%
949,00 DKK
1.299,00 DKK
Du sparer: 350,00 DKK

Boa

BOA® erstatter snørebånd med ståltråd og tillader dig at tage dine sko på ved simpelthen at klikke dem sammen. BOA® snøresystemet giver skræddersyet komfort med problemfri og jævn lukning på den hurtigste måde. BOA® FIT SYSTEM er det mest revolutionerende lukningssystem på markedet. Ekstremt holdbare og lette ruller kombineres med flyveplanssnørebånd i rustfrit stål for at give en problemfri, jævn lukning for en sikker, behagelig og virkelig tilpasset pasform.

GORE-TEX®

GORE-TEX® tilbyder 25 % bedre fugtgennemtrængelighed sammenlignet med eksisterende materialer. GORE-TEX® sko tilbyder bedre fugtgennemtrængelighed og perfekt vandtæthed, hvilket giver dig mulighed for at holde dine fødder tørre og komfortable under både indendørs og udendørs aktiviteter.

 

Hypergrip

HYPERGRIPs egenudviklede gummiblanding giver dig det bedste fra begge verdener. HYPERGRIP er et globalt førende brand inden for højtydende gummiydersåler til udendørs-, arbejds- og fritidsmarkeder. Siden 1988 har HYPERGRIP produceret de mest avancerede ydersåler med den nyeste udstyr og design.

I over 25 år har en lysrød oval logo repræsenteret kvaliteten og vores passion for innovation. Med greb og styrke til at erobre enhver terræn, sikrer HYPERGRIP, at det er dig – ikke dine sko – der bestemmer, hvor langt der er langt nok.

IST

Independent Suspension Technology er den unikke ydersåltekknologi i verden, der anvender bilens affjedringsfunktion.

Sensorer på bunden af I.S.T-sålerne genkender de ujævne kurver på overfladen og bevæger sig op og ned uafhængigt af hinanden, hvilket giver jævn og forbedret greb og støddæmpende egenskaber. (Vandt Industrial Innovation Awards 2007)

 

 

nestFIT

Treksta udviklede NESTFIT-teknologien ved at måle de naturlige kurver og konturer på 20.000 individuelle fødder. Vi har anvendt disse data til at skabe sko, der naturligt tilpasser sig fødderne, og giver dig beskyttelse til dine fødder samt en ubesværet følelse af at være barfodet.

Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på