Billigste natkikkerter i DK!

Vi har prisgaranti i Danmark på alle natkikkerter i vores sortiment (priser skal være skriftlige eller vises på en hjemmeside)

Her finder du, natkikkerter, natsigter, night vision, termiske håndkikkerter og termiske spottere.

-22%
139,95 DKK
179,95 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
-13%
7.199,00 DKK
8.250,00 DKK
Du sparer: 1.051,00 DKK
-6%
Pris fra
12.798,00 DKK
13.595,00 DKK
Du sparer: 797,00 DKK
-10%
Pris fra
18.399,00 DKK
20.479,00 DKK
Du sparer: 2.080,00 DKK
-12%
3.499,95 DKK
3.995,00 DKK
Du sparer: 495,05 DKK
-12%
5.000,00 DKK
5.699,00 DKK
Du sparer: 699,00 DKK
-21%
4.500,00 DKK
5.699,00 DKK
Du sparer: 1.199,00 DKK
-14%
5.599,00 DKK
6.499,00 DKK
Du sparer: 900,00 DKK
-38%
6.000,00 DKK
9.695,00 DKK
Du sparer: 3.695,00 DKK

Natkikkert guide

Natkikkerter – Natsigter - Nightvision - Termiske sigter - Termiske Spottere - Analog nightvision - Digital nightvison - Natkikkert tilbehør

Jagt-Jakt.dk er Danmarks eneste specialist i natkikkertudstyr til natjagt i Danmark og udlandet.
Nightvision-udstyr kan anvendes og bruges af alle, som vil se bedre om natten. Vi har et bredt udvalg i både håndholdte og våbenmonterede enheder (sigter).

Flere typer af natkikkerter

Der findes i teknisk forstand tre forskellige slags natkikkerter, der alle har meget forskellige egenskaber.

Vil du gerne anvende natkikkerten både nat og dag og have mulighed for at lave videooptagelser og meget mere, er det oplagte valg en digital enhed der i grove træk fungerer som et lysfølsomt videokamera.

Vil du se vildtets varmeprofil (hvilket gør det betydeligt enklere at spotte vildtet i tæt vegetation under alle lysforhold) er en termisk natkikkert den eneste mulighed.

Vil du se et billede nogenlunde som det, du er vant til at se gennem en ”almindelig” kikkert og uden en masse tekniske muligheder og finesser, så er en analog lysforstærkende natkikkert et godt valg. Disse natkikkerter opfanger det svageste lys og forstærker det, inden billedet når dit øje.

Natsigter og håndholdte spottere

På praktisk jagt er det effektivt at råde over både et natsigte på riflen og en håndholdt spotter. Natsigtets funktion giver sig selv. Spotteren anvendes til observation af vildtet før og efter skud, så man undgår at observere gennem et riffelsigte, hvilket er sikkerhedsmæssigt betænkeligt.

Vores erfaring som vildsvinejægere siger entydigt, at den optimale kombination er en termisk håndholdt spotter og et digitalt eller analogt natsigte.

Det skyldes at de termiske enheder er de andre typer overlegne i forhold til at se vildtet gennem vegetation. Med en termisk spotter ser du vildsvinene komme dybt inde i skoven og du kan relativt enkelt følge et frisk schweissspor og se en forendt gris igennem krattet. Men den termiske spotters styrke – at se vildtets varmeprofil igennem tæt vegetation – er samtidigt en svaghed på et natsigte. Den termiske enhed viser helt enkelt ikke tynde grene, kviste og strå foran målet.

Når du afgiver skud, vil du se vegetation foran dyret, så du ved, at der er frit skud. Det kan du gennem en digital eller en analog natkikkert. Derfor lyder anbefalingen: Digitalt eller analogt natsigte på riflen i kombination med en termisk spotter.

Natsigter

Elektroniske natsigter findes i flere forskellige typer. Der er dedikerede og komplette natsigter, som monteres som en almindelig dag-sigtekikkert på riflen. Disse er typisk i en størrelse som en almindelig sigtekikkert og med en øjenafstand som du er vant til fra din dagkikkert.

En billigere løsning er clip-on enheder, som med et simpelt klik-system monteres enten foran eller bag på en dagkikkert. Frontmonterede enheder kan være lidt udfordrede på præcisionen – sidder de en anelse skævt flytter træfpunktet sig. Okularmonterede enheder ændrer ikke på træfpunktet med formindske øjeafstanden betragteligt og giver dels risiko for ubehagelig nærkontakt med enheden under rekyl og dels en lidt akavet skydestilling med hovedet langt tilbage på skæftet.

Rent skydemæssigt er et dedikeret natsigte langt at foretrække.

IR hjælpelys

Både digitale og analoge natkikkerter nyder godt af ekstra IR lys, som enten er integreret i enheden eller monteres selvstændigt på sigtet eller riflen.

Vi kan hjælpe dig med valget af den optimale IR lygte til netop din natkikkert og til monteringen af den. Typisk monteres lygter enten ovenpå natsigtet eller længst fremme på underskæftet eller på eventuel lyddæmper.

Du skal være opmærksom på, at forskellige enheder kan fungere bedst med forskellige IR lygter. Vi kender til de enkelte natsigters ”særheder” og hos os har du mulighed for at prøve grejet i vores mørketunnel indrettet specifikt til afprøvning og sammenligning af natkikkerter.

Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på