Med et kamera til overvågning af vildt kan du forberede din jagt, før du tager i skoven

Du kender sikkert følelsen af at vente forgæves på vildtet. Du har set masser af fodspor eller andre tegn på vildt, så du ved med sikkerhed, at der er aktivitet på reviret. Alligevel må du gang på gang forlade skydetårnet med den ærgerlige følelse af ikke at have skudt eller i det mindste bare set vildt.

Med kameraovervågning i skoven kan du forberede dig hjemmefra og øge dine chancer for en succesfuld jagt. Sæt dit vildtkamera op der, hvor du har konstateret, at der er aktivitet og bliv klogere på vildtets færden og rutiner. Hos Jagt-Jakt er vi eksperter i vildtkameraer og kan derfor vejlede dig i, hvilket kamera der passer til netop dine behov og ønsker.

 

Vi har vildtkameraer til alle formål 

Vildtkameraer kan bruges til mange forskellige former for jagt og derfor findes der også mange forskellige vildtkameraer med forskellige funktioner. Uanset om du skal bruge overvågning til vildsvin, hvor det ville være en fordel at kunne overvåge om natten, eller om du skal bruge kameraovervågning til bukkejagten, har vi helt sikkert noget, der passer til netop dit formål. Vi forhandler kun kameraer af høj kvalitet fra de bedste producenter på markedet, herunder blandt andet:

  • Spromise
  • Scoutguard
  • Uovision
  • Welltar

 

Hold dig opdateret på livet i skoven, mens du sidder derhjemme 

Med kamera overvågning udendørs kan du have øjne i skoven. Mange af de vildtkameraer vi forhandler har desuden mulighed for at holde dig opdateret via mail eller MMS, så du kan følge med live i, hvad der foregår på reviret. Hvis du har et udendørs kamera med bevægelsessensor, vil det aktivere, når vildtet træder ind i kameraets synsfelt og med det samme sende billedet eller videoen direkte til dig via mail eller MMS. Det kræver blot, at dit kamera er sat op til formålet, og at du har et telefonabonnement til kameraet.

Hvis du er førstegangskøber af et vildtkamera, er du måske ikke klar over, at der er en række forskelligt tilbehør, som er nødvendigt for hurtigt at kunne komme i gang med overvågningen. Du skal blandt andet bruge:

  • SD Kort
  • Simkort med telefonabonnement
  • Batterier
  • Diverse montering

Derfor tilbyder vi blandt andet et overvågningskamera sæt, som indeholder alle de nødvendige dele for at komme i gang med brugen af dit kamera på få minutter.

Vi forhandler blandt andet en vildtkamerapakke fra Spromise, og du kan se mere her.

 

Kontakt Jagt-Jakt, hvis du vil være sikker på, at din kameraovervågning er i top

Hvis du skal i gang med at overvåge vildtet i dit jagtområde, står vi klar til at rådgive og vejlede dig om, hvilket kamera, der passer til dine behov. Vi hjælper også gerne med opsætningen af kameraet, ligesom vi også kan give et råd med på vejen om, hvor og hvordan du skal sætte din kameraovervågning op for at have de bedste chancer for at fotografere vildtet.

Du kan finde vores kontaktinformation her.