Black Friday Jagt Jakt 

Jagt-Jakt holder Black Weekend fra fredag d. 27. november til søndag d. 30. november. Spar op til 75%!

Mangler du en julegave til din jagtglade onkel, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med nyt udstyr til din næste vildtjagtstur? Så skal du holde øje med vores webshop fra d. 27. november til d. 30. november, da vi hele weekenden har stort udsalg i anledning af Black Friday. Vi har udsalg på alt lige fra tasker og jagttøj til gummistøvler og siddepuder. Du kan spare helt op til 75% på udvalgte produkter.

Se vores store udvalg

Hos Jagt-Jakt finder du et stort udvalg af jagtudstyr. Vi har specialiseret os i udstyr til vildsvinejagt, men har masser af andre produkter, som enhver jæger har brug for.

Vi sælger bl.a.:

  • Vildtkameraer og tilbehør
  • Natkikkerter
  • Tilbehør til jagtvåben
  • Jagttøj og -beklædning
  • Lygter og lys

Du kan se hele vores udvalg i vores webshop, så du er velforberedt inden det hele går ned med vilde jagt tilbud til Black Weekend.

 

Se vores helt fantastiske Black Friday jagttilbud her

Under hele vores Black Friday Jagtjakt weekend, kan du opnå store besparelser. Du kan for eksempel få fantastiske rabatter på både tøj, natkikkerter, tasker og meget mere. Bemærk at alle tilbuddene IKKE kommer til at køre samtidig, så husk at holde øje med Jagt-Jakts hjemmeside hele weekenden, hvis du vil være sikker på at få de allerbedste jagttilbud Black Friday!

 

Kom og find dit Black Friday jagttilbud på forhånd i vores showroom

Det kan være svært at bestemme sig for den rigtige våbentaske eller det bedste jagttøj, når man køber over nettet. Og selvom vi nedsætter vores produkter drastisk, kan det stadig være en stor investering for mange. Derfor er du velkommen til at komme ned i vores butik i Greve, for at kigge nærmere på det produkt, du overvejer at købe til Black Friday Jagt Jakt. Vores erfarne medarbejdere står klar til at svare på spørgsmål og vejlede dig, så du kan finde det jagt tilbud, som passer til præcis dine ønsker og behov.

Adressen er Agenavej 39C, 2670 Greve.

Hvis du har spørgsmål til os, eller vores produkter kan du også skrive til os via vores kontakt formular. 

 

Få inspiration til din jagthobby

Hvis jagt er en helt ny hobby, kan det være, at du har brug for inspiration til hvilket tilbehør, der kan være en god idé at investere i. Markedet for jagtudstyr er stort, og ofte har man brug for en indføring i de mange muligheder, der byder sig. På vores blog har vi samlet en række artikler om alt lige fra hvilket fodersystem, der passer til dig til hvilket vildtkameraer, der er blevet kåret som bedst i test. Du kan også læse mere om vildsvinejagt, som Jagt-Jakt har specialiseret sig særligt i.

Læs artiklerne her.

 

Husk at bliv medlem af vores kundeklub og opnå endnu flere fordele udover Black Friday Jagt Jakt

Som medlem af vores kundeklub får du målrettede nyhedsbreve, særlige tilbud og information om spændende arrangementer.

Du får som medlem altid 20% rabat på al ammunition og 10% på lokkemidler.

Det er gratis at blive medlem, og du tilmelder dig her.

Black Friday Jagt Jakt