Med et action kamera kan du fange alle de fede øjeblikke fra din jagt

Et action kamera er efterhånden en uundværlig del af din jagt og det kan være svært at vælge mellem de mange udbydere og produkter på markedet. I forbindelse med jagt er kvaliteten af videoen det vigtigste, og at dit kamera kan holde til al slags vejr.
 

Er du tvivl om hvilket action kamera du skal vælge?

Hos Jagt-Jakt er vi specialister i jagt og særligt vildsvin jagt, derfor udvælger vi kun de bedste produkter, som sikrer at din jagtoplevelse bliver helt i top. Vi har valgt at samarbejde med Tactacam, som er lavet af jægere til jægere. Anmeldelser fra brugere, fortæller at kvaliteten er langt bedre end ved et almindeligt gopro action kamera.

De vigtigste faktorer til at skyde en god hunter video er, at dit action kamera:

 • Har en god opløsning
 • Kan holde til al slag vejr
 • Ikke flytter sig ved rekyl
 • Hurtigt kan starte en optagelse
   

Tactacam er designet af jægere til jægere

Vi fører tacta cam 4.0, som er det seneste skud på stammen fra Tactacam. Dette kamera opfylder alle faktorer for at få en video med god kvalitet.

 • Optagefunktionen starter med kun et enkelt tryk
 • Passer til alle typer rifler og jagtvåben
 • Bygget til at modstå rekyl
 • Virker ved svagt lys
 • Filmer med 5 gange zoom

Derudover er kameraet kompatibel med Tactacam app’en, som overfører dine billeder eller din video direkte telefonen, hvor du har mulighed for at se dem eller dele dem med dine venner. Det genopladelige batteri kan holde til 2,5 times optagelse, og et 8 GB SD-kort følger med i startpakken.

Tactacam er designet med de bedste teknologier, der er til rådighed på markedet og er meget let at bruge.
 

Du kan afprøve vores produkter inden du køber i vores showroom i Greve

Du er velkommen til at komme forbi vores showroom og se alle vores produkter, eller få rådgivning om hvilke produkter, der passer bedst til dit behov.

Hos Jagt-Jakt har vi som de eneste i Danmark specialiseret os i vildsvin jagt og vi har alt, hvad du kan drømme om til at gøre din jagt succesfuld, om det er varmesæder, høreværn eller nightvision kikkert du mangler, så har vi det.

Hvis du har spørgsmål til vores action kamera eller andre af vores produkter kan du finde vores kontaktoplysninger her.

Action kamera