The Kill Light™ PRO 3 med bevægelses sensor / multicolor

995,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: jjkilllight_pro

Kill Light bevægelses aktiveret foder lys, multi color - Grønt, Rødt eller Rav farvet lys
Alle de funktioner, der er bygget i, som du har bedt om!
Bevægelsesaktiverede foderlys med høj kvalitets PIR-bevægelsesføler til 360 graders detektion

Beskrivelse

Kill Light bevægelses aktiveret foder lys. BEMÆRK NY MODEL MED 3x LYS
Alle de funktioner, der er bygget i, som du har bedt om!

3 farver i ét lys (rødt eller grønt eller rav)

Lysner langsomt

Justerbar lysstyrkekontakt

Justerbar køretidskontakt

Strøm med C-batterier eller eksternt strøm

Velkendt design, bedre ydeevne

Ny, lysere LED-chipteknologi

 

Det nye Pro 3 Color Motion Activated Feeder Light har alle de funktioner, du har bedt om. Med alle 3 farver indbygget i ét lys, behøver du ikke længere at købe lys i forskellige farver til forskellige opsætninger. Denne gør det hele! Pro 3 Color er imponerende lysstærk og bruger avanceret LED-chipteknologi til at producere rød, grøn og ravfarve effektivt og effektivt, mens det stadig er svært for dyr at opdage.

LAVET TIL ENHVER OPSÆTNING: Pro 3 Color passer perfekt til enhver opsætning, uanset om der er brug for lidt lys, eller området skal være fuldstændigt oplyst. Med standard 1X, Boost 2X og Extreme 4X lysstyrkeindstillinger giver Pro 3 lyset den ideelle mængde af enhver jæger ønsker.

STEALTH AKTIVERING: Pro 3 Color tager stealth til næste niveau! Når der registreres bevægelse, vil lyset aktiveres og langsomt øges til fuld lysstyrke for at forhindre uhyggelige vildt. Den gradvise stigning er blevet forbedret for at gøre lysintensitetsændringer endnu sværere for dyr at identificere.

BEVÆGELSE ELLER DUSK-TO-DAWN: Nu kan du vælge mellem to forskellige aktiveringstilstande. I bevægelsestilstand kan lyset indstilles til 1, 3 eller 10 minutter efter bevægelse er registreret. Den slukker, når den valgte tid er gået. Pro 3 Color forbliver tændt, så længe dyrs aktivitet registreres af bevægelsessensoren. Dette hjælper med at forhindre, at vildt skræmmer, da det forhindrer lyset i at tænde og slukke. I skumring-til-daggry-tilstand vil lyset ikke bruge bevægelsesdetektoren, men vil i stedet tænde, når solen går ned og slukkes ved solopgang.

FLERE STRØMMULIGHEDER: Kill Light Pro 3 Color kører på 4 C-cellestørrelse batterier eller kan drives af et hvilket som helst 6 eller 12 volt batteri med den medfølgende strømledning.

HURTIG, SIKKER MONTERING: Montering af Pro 3 kunne ikke være nemmere! Ekstremt stærke magneter er indbygget i bagcoveret, som sikkert fastgør lyset til metal uden brug af værktøj. Du kan også permanent montere lyset på din foderautomat med medfølgende hardware eller hænge lyset ved at bruge de indbyggede D-clips med medfølgende karabinhager.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på