Fluna Tec Guncoating spray

Pris fra
154,95 DKK
Lager:

Dette er en high proformance coating, som der virker som en spærring mellem produkternes overflader og påvirkning fra vind og vejr. Det er en keramisk og langtidsvirkende behandling, som giver en perfekt polish overflade.

Beskrivelse

Fremtidens våbenpleje Keramisk beskyttelse til alle typer gevær, rifler pistoler og knive

• Transparant, uden olie, ingen fedtrester efter endt behandling

• Perfekt beskyttelse af skydevåben, knive og fiskeudstyr

• Formindsket støv vedhæftning

• Høj temperatur resistent fra -40 til + 750 grader

• Langtidsvirkende i op til 3 måneder

• Ekstrem økonomisk i brug

• Resistent overfor alt salt og ferskvand.

EFFEKT:

Denne High Performance Coating fungerer som en spærring mellem produkternes overflade og påvirkningen fra vind og vejr. Keramisk og langtidsvirkende behandling giver produktet en perfekt polish overflade der ikke engang ses på nye våben i dag, samtidig kan salt, støv, skidt og vand ikke hæfte på dit våben efter en behandling med FLUNA GUNCOATING, kort sagt verdens bedste beskyttelse af alle metal, træ og plastic overflader.

PÅFØRING:

FLUNA GUNCOATING kan bruges på næsten alle overflader, vi anbefaler den til beskyttelse af våben, fiskeudstyr, knive, guld, sølv og alle andre metal-, træ-, eller plastikmaterialer.

FLUNA GUNCOATING kan påføres alle overflader og kan bruges til alle dele af dit våben (Pistolskinne, løbet både inde og udenpå, aftrækker, bolte, skæfte og patronkammer). SIKKERHED: På behandlede overflader forhindres krudt, skidt og andet at vedhæfte både indvendig og udvendig på dit løb, og andre lakkerede overflader. Denne behandling sikre dit våben optimalt og samtidig sikre du dig mod funktionsfejl som f.eks. at patronerne sætter sig fast og du derved kommer ud i farlige situationer med dit gevær, riffel eller pistol.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på