Våbenolie Brunox 100ml

89,95 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: Fr33514-03

BRUNOX våbenoliespray - 100 ml

BRUNOX® pistolpleje - enkel - genial - effektiv.

- Det ultimative pistololie- og pistolrenseprodukt til enhver pistoltype

- Kan også bruges til semi- og fuldautomatiske våben, gasregulatorer mv.

Anbefalet og i brug af anerkendte europæiske ammunitions- og våbenproducenter.

- Opløser rester af pulver, bly, kobber, nikkel og krudt

- Fortrænger fugt, beskytter mod korrosion

- Smører alle bevægelige dele

- Oxiderer ikke

- fri for ammoniak, syrer, silikone, PTFE og Nanokeramiske partikler

Beskrivelse

Den perfekte våbenrensning - anbefalet af de professionelle! Opløser hurtigt og nemt krudt (inklusive sortkrudt), bly, tombac, kobber og nikkelrester fra dit våben. Fri for silikone, PTFE og grafit og oxiderer ikke.

Opløser hurtigt og nemt krudt (inklusive sortkrudt), bly, kobber og nikkelrester fra dit våben

Med BRUNOX® pistolpleje bliver pistolrengøring en fornøjelse. Den intensive rengøring kan foretages med det samme eller senere, når du har tid og lyst.

Efter hver jagt, sport eller professionel skydning gnides pistolen blot ned med BRUNOX® pistolplejekluden, så håndsved, fugt eller andet eksternt snavs straks neutraliseres. Hvis våbnet har været udsat for fugtigt vejr (regn eller sne), dugges det med BRUNOX® våbenplejespraydåsen og gnides ned med en klud. Dette sikrer, at eventuel fugt drypper sikkert af.

Hvis du ikke har tid eller lyst til at rense pistolen med det samme, er indersiden af ​​løbet godt fugtet med BRUNOX® pistolpleje, ydersiden gnides ned med pistolplejekluden og placeres derefter i en plastopsamlingsbeholder i pistolskab med løbsmundingen nedad, indtil den er helt ren.*

Her er vores anbefaling til våbenrensning umiddelbart efter skydning eller til en senere dato:

Gør dette:

  1. Spray rigeligt med BRUNOX® pistolpleje ind i løbet, så hele løbet er godt fugtet med et lag BRUNOX® pistolpleje. BRUNOX® pistolpleje kan påføres hele overfladen med en nylonbørste, med BRUNOX® pistolplejekluden (kluden skæres til og vikles rundt om en passende kaliberbørste), med mættede BRUNOX® pistolplejeplastre eller filtpropper, egnet for den respektive kaliber.
  2. Lad løbet hvile i ca. 20 minutter, så BRUNOX® pistolpleje kan trænge ind i lagene, der skal løsnes.
    -Enhver, der ikke regelmæssigt bruger BRUNOX® pistolpleje efter skydning eller når det er brugt første gang, giver det produktet mulighed for at virke længere. Da produktet ikke indeholder ammoniak, syre og PTFE, som kan reagere negativt, kan eksponeringstiden være lige så lang, som du vil.*
  3. Efter eksponeringsfasen bruges bronzebørsten til omkring 15-20 rensestrøg. Efter hvert gennemløb gnides bronzebørsten ned med en klud, så snavset ikke kommer tilbage i kammeret.
  4. Derefter skubbes en frisk, ren, tør renseklud gentagne gange gennem løbet, indtil den forbliver ren. Ved behov (stædigt snavs) behandles løbet igen efter punkt 2.
  5. Løbet konserveres derefter igen ved at fugte en del af BRUNOX® pistolplejekluden, den sidste rengøringsklud eller en bomuldsbørste med BRUNOX® pistolpleje og trække den gennem løbet.
  6. Alle metaldele neutraliseres igen med BRUNOX® pistolplejekluden. Nu er våbnet klar til næste brug. Den kan optages direkte uden at skydes ud. Ingen oliesskud. Godt skudt.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på