Plastik lyddæmperholder

299,95 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 67402000

Plastik lyddæmperholderen har en stærk magnet på bagsiden, der forhindrer uønsket glidning. De to "nøglehuller" muliggør nem fastgørelse til passende overflader. Den opadbuede ventilationsrist på undersiden af holderen sikrer god luftcirkulation og centrerer lyddæmperen. 

Beskrivelse

Plastik lyddæmperholder

Opdag vores plastik lyddæmperholder, der er designet til at give dig den ultimative stabilitet og sikkerhed. Den kraftige neodymium magnet på bagsiden sikrer, at holderen forbliver på plads uden uønsket glidning, selv under krævende forhold. Med to praktiske nøglehuller kan du nemt fastgøre holderen til enhver passende overflade for maksimal fleksibilitet.

Holderens unikke opadbuede ventilationsrist på undersiden sikrer optimal luftcirkulation og hjælper med at centrere lyddæmperen, så den altid er klar til brug. Med en indvendig diameter på 52 mm og en samlet højde på 120 mm passer denne holder perfekt til dine behov.

Den buede base og den kraftige magnet gør denne holder til et uundværligt tilbehør for enhver jæger eller skytte. Kom og oplev den i vores butik i Greve, og mærk forskellen med det samme. Denne lyddæmperholder er skabt til at give dig pålidelig ydeevne og bekvemmelighed på jagt og skydebanen.

 

Indvendig diameter: 52 mm
Samlet højde: 120 mm
Buet basisgitter for optimal ventilation og centrering
Ekstremt stærk neodymium magnet
2 nøglehuller til skruefastgørelse

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på