Norma FMJ Ranger&Training

519,00 DKK
  • Køb 5 eller flere til 455,00 DKK pr stk.
  • Køb 10 eller flere til 425,00 DKK pr stk.
Lager: På lager
Model/varenr.: 20177620

Norma trænings ammunition .308w 9,7g/150gr

 

Beskrivelse

Norma .308 Winchester Range & Training 150 gr FMJ - Det Perfekte Valg til Din Næste Træningssession

Norma .308 Winchester Range & Training 150 gr FMJ riffelpatroner er det ideelle valg for alle riffelskytter, der søger pålidelig præstation og økonomisk træning. Disse patroner kombinerer høj kvalitet med en overkommelig pris og er velegnede til både nybegyndere og erfarne jægere og skytter. Uanset om du er nyjæger, der ønsker at forbedre dine skydefærdigheder, eller en erfaren skytte, der søger kvalitetspatroner til træning, er Norma Range & Training patronerne det rigtige valg.

Hvorfor vælge Norma .308 Winchester Range & Training 150 gr FMJ?

- Pålidelig Præstation: Disse FMJ riffelpatroner er omhyggeligt fremstillet af Norma, en anerkendt producent med årtiers erfaring inden for ammunitionsproduktion. Norma er kendt for deres produktion af komponenter til genladning samt færdigladet riffelammunition, der er af meget høj kvalitet, som følge af effektiv produktudvikling.

- Præcision og Konsistens: Norma riffelpatroner er kendt for deres ensartede præstation og nøjagtighed, hvilket gør dem ideelle til både træning og konkurrence. Du kan stole på hver skud med Norma .308 Winchester Range & Training 150 gr FMJ.

- Økonomisk Løsning: Norma .308 Winchester Range & Training-patroner er en overkommelig løsning, der giver dig mulighed for at træne og skyde oftere uden at tømme din pung. Perfekt til regelmæssig træning uden kompromis på kvalitet.

- Specifikationer:
- Kaliber: .308 Winchester
- Kuglevægt: 150 grains
- Anvendelse: Træning, spidsskarp

Vælg Norma .308 Winchester Range & Training 150 gr FMJ riffelpatroner næste gang du skal træne med din riffel og oplev enestående præcision og pålidelighed uden at sprænge budgettet.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på