GENIUS 1 - 6v og 12v lader 1 amp

303,20 DKK
379,00 DKK
Du sparer: 75,80 DKK
Tilbud udløber 02/04/2024
Lager: På lager
Model/varenr.: jj_100031116

1-amp batterilader, batteri vedligeholdelse og batterisulfator
Perfekt til vildtkamera- og foderspreder batterier, 6v eller 12v. Genius 1 klarer begge

Beskrivelse

Vi introducerer den helt nye GENIUS1, en af ​​vores mest kraftfulde, mest effektive, energieffektive og kompakte opladere endnu.


GENIUS1 er en 6-volts og 12-volts batterioplader, batteriholder og batteridesulfator, der er klassificeret til 1 ampere til blysyrebiler, marine- og dybecyklusbatterier, inklusive oversvømmet, gel, AGM og vedligeholdelsesfrit , plus lithium-ion-batterier.

Mød GENIUS1 - Svarende til vores G750, bare bedre. Det er 35% mindre og leverer 35% mere strøm - og den er enklere og lettere at bruge end nogensinde før.
Gør mere med Genius - Designet til 6-volts og 12-volts blysyre-bil-, marine- og dybcyklusbatterier, inklusive oversvømmede, gel-, AGM- og vedligeholdelsesfrie plus lithium-ion-batterier.
Nyd præcisionsopladning - En integreret termisk sensor registrerer omgivelsestemperaturen og ændrer opladningen for at eliminere overopladning i varmt klima og underopladning i koldt klima.
Oplad døde batterier - Oplader døde batterier helt ned til 1 volt. Eller brug den helt nye Force Mode, der giver dig mulighed for at tage kontrol og manuelt begynde at oplade døde batterier ned til nul volt.


Enkel at konfigurere og bruge - Plug-in, tilslut til batteriet, vælg en opladningstilstand, og start opladningen af ​​dit batteri. En fuldautomatisk, bekymringsfri batterioplader til brug året rundt.
Gendan dit batteri - Registrerer sulfatering og syrestratificering og gendanner mistet ydelse for stærkere motorstarter og forlænget batterilevetid.
Kompatibel med alle typer køretøjer - Oplad og vedligehold vildtkamera- foderspreder batterier, batterier til biler, motorcykler, plæneklippere, ATV'er, traktorer, lastbiler, SUV'er, både, klassiske biler, hot rods og mere - du bestemmer.

 

Vægt (Kg) 0.3500
Længde (mm) 114
Bredde (mm) 59
Højde (mm) 32
Input (V) 220-240
Batterityper Wet, Gel, MF, CA, EFB, AGM, Lithium
Ladestrøm 1000
Ladespænding 6V / 12V
Varetype Batterioplader







 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på