Buffalo River slagtesæt

Populära
-37%
499,95 DKK
798,00 DKK
Du sparar: 298,05 DKK
lager: i lager
Modell: BRDB2120

7 dele - Kvalitetsudstyr, når du skal slagte dit vildt. Et gennemtænkt slagtesæt med alle de knive og det tilbehør, du har brug for at ordne dit vildt, sikrer dig en effektiv og hygiejnisk bræk- og slagtning.

Beskrivelse

Gør det nemmere at forarbejde dit vildt fra jagten med dette lækre udstyrssæt fra Outdoor Edge. Knivene er fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål og har et specielt orange gummi-greb, så du ikke mister dem af syne i skovbunden. Gummiet giver dig oveni købet en god greb selv i våde forhold, så du har fuld kontrol over kniven. Uanset om du skal slagte, filletere eller skinne dit vildt, kan du trygt stole på disse knive som vil give dig den bedste præcision og tage godt imod hver opgave. Alt sammen pakket ind et smart plast-cover til nem transport. Dette udstyrssæt er derfor den perfekte partner når det gælder forarbejdelse af din jagtfangst!

  • Knoglesav
  • brystkasse spreder
  • Bug åbner kniv - krog kniv
  • Universal slagter kniv
  • Skinderkniv
  • Filet kniv
  • Knivsliber 

 

Uanset hvilket projekt forslag man har i tankerne – fra helslagtning af hele større vildt eller smådyr som harer eller fasaner over portionsstykker af steg eller andebryst – vil et godt slagtesæt give dig mulighed for professionelt arbejde med præcis det resultat du ønsker!
 
Bensav 23,9cm - bladtykkelse 4,2mm - bladlængde 18cm
Bugåbner kniv 17,3cm - bladtykkelse 3mm - bladlængde 7,3cm
Brystkasse spreder - 30,6cm 2cr13 stål
Filet kniv 26cm - bladtykkelse 2,6mm - blad længde 12,7cm
Skinderkniv 26,3cm - bladtykkelse 2,7cm - bladlængde 13,3cm
Universal kniv 28,8cm - bladtykkelse 2,7mm - bladlængde 15,5cm
 
420 rustfrit stål
 
Gør Det Nemmere At Forarbejde Vildt Med Outdoor Edge Udstyrssæt
___________________________________________________________________________

Når det kommer til at forarbejde vildt, er det vigtigste udstyr en god kniv. Heldigvis har Outdoors Edge netop lanceret et nyt sæt af knive, der gør det nemmere end nogensinde før. Knivene er fremstillet af 420 rustfrit stål blade og
orange gummi håndtag, som ikke blot sikrer at du kan se dem på skovbunden, men også giver et specielt greb som hjælper dig med fuld kontrol - også i våde forhold.

En Perfekte Kniv Til Enhver Form For Jagt
___________________________________________________________________________

Outdoor Edge’s udstyrssættet består af tre forskellige knive: En allround-kniv til enhver form for jagttrin; en flæskekniv til præcis skindning; samt en bryderkniv der gøre det lettere at adskille ben fra kroppen på dit byttedyr. Alt sammen indpakket i et brugbart opbevaringsetui med plads til de tre knive plus de to ekstra ting.
Knivenes Unikke Design Giver Fuld Kontrol I Alle Situationer
___________________________________________________________________________

Designet bag Outdoor Edges unikke udstyrsnet anerkendes overalt i jagtkredse – bland andet pga. den orangefarvede gummi som håndtgene er lavet af. Gummiet har flere moderne funktioner – herunder give dig fuld kontrol selv under vand eller andre vanskelige vejrs situationer og miljøer.
Alt sammen bundet op i stilrent look der passer perfekte til campingudstyret!
 
 
Forslag til dig

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på