Ultimate Jagtskjorte MH

350,00 DKK
499,00 DKK
Du sparer: 149,00 DKK
Lager:
Model/varenr.: 987700_Main

Så er den her - den ultimative jagtskjorte udviklet i samarbejde med Jens Ulrik Høg. 

Beskrivelse

The Ultimate Hunting Skjorte er ikke bare en skjorte – det er et essentielt stykke udstyr udviklet specifikt til den garvede jæger. I tæt samarbejde med Jens Ulrik Høg, en af Danmarks mest anerkendte jagtjournalister og foredragsholdere, har vi skabt en skjorte, der lever op til selv de højeste krav. Den er designet til den jæger, der ved præcis, hvad han vil have, og som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Denne skjorte er fremstillet af 100% bomuld, hvilket sikrer en fantastisk komfort og holdbarhed. Materialet er både blødt og slidstærkt, hvilket gør det ideelt til lange dage i naturen. Men det er funktionerne, der virkelig adskiller The Ultimate Hunting Skjorte fra andre.

Skjorten er udstyret med avanceret rygudluftning, der sikrer, at du holder dig kølig under intense jagter. Skydebrilleholderen er en praktisk detalje, der sørger for, at du altid har dine briller lige ved hånden, klar til brug. Den 3D-designede brystlomme inkluderer en integreret patronholder, hvilket gør det nemt at få fat i dine patroner, når du har mest brug for det.

For ekstra komfort og beskyttelse er skjorten udstyret med skuldervattering på højre side, hvilket mindsker belastningen fra geværet og øger præcisionen ved hvert skud. Netventilationen i ryggen forbedrer luftcirkulationen, så du kan bevæge dig frit uden at blive overophedet. Desuden har skjorten stropper, der gør det nemt at hæfte opfoldede ærmer, hvilket er ideelt til varmere vejrforhold eller når der kræves ekstra bevægelsesfrihed.

The Ultimate Hunting Skjorte er tilgængelig i flere størrelser, så den passer perfekt til alle jægere. Uanset om du er på en krævende jagt eller blot nyder en dag i naturen, giver denne skjorte dig den funktionalitet og komfort, du har brug for. Den er designet til at være en pålidelig makker i alle jagtsituationer og til at opfylde de behov, du som erfaren jæger måtte have.

Vælg The Ultimate Hunting Skjorte – fordi du fortjener det bedste udstyr på jagten.

 

Udført i 100% bomuld med masser af funktioner:

  • Udluftning på ryggen
  • Skydebrille holder
  • 3D brystlomme med patronholder
  • Skulder vattering i højre side
  • Net åbning med ventilation i ryggen
  • strop til hæftet opfoldede ærmer
  •  

Fås i flere størrelser

 

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på