Deerhunter Carlisle Strik

1.039,20 DKK
1.299,00 DKK
Du sparer: 259,80 DKK
Tilbud udløber 01/04/2024
Lager:

Deerhunter Carlisle Strik med Stormliner

Beskrivelse

Den klassiske Carlisle lammeuldsstrik med lynlåshals byder på stilfulde detaljer såsom albuelapper og ruskind på skuldrene. Carlisle striktrøjen har potentiale til at blive en klassiker i enhver friluftsmands garderobe. Udover at trøjen er fremstillet i avancerede materialer, er der med moderne teknologi kælet for designdetaljer og funktionalitet. Slutresultatet er en varm og alsidig trøje med et blødt og strækbart for med ekstra stormliner®-membran.



  • Lammeuldsstrik med lynlås i halsen
  • Strik med membran
  • Skulder- og albuelapper i ruskind
  • Blødt og strækbart for med membran

Teknisk information

Uld

Uld
Uld varmer bedre end kunststof – både i tør og våd tilstand. Den transporterer sveden betydelig bedre end bomuld, men ikke helt så godt som kunststof. Uld er betydeligt længere om at tørre end kunststofmaterialerne.

Åndbar

Åndbar
Uanset hvilken vejrsituation du befinder dig i, vil det åndbare tøj fra Deerhunter føles behageligt på grund af sine fire membraner. Tøjet er komfortabelt, når du er aktiv, så du kan nyde oplevelsen fuldt ud.

Vindtæt

Vindtæt
Vælger du et af Deerhunters produkter med membran, får du automatisk et produkt der er vindtæt. Vindtæthed er beklædningens evne, til at holde vind ude. Sidder du længe stille i stiv kuling, vil du hurtigt sætte pris på den vindtætte egenskab. Vindtæt jagttøj er med til at holde dig varm, så du kan fokusere på jagten.

DEERHUNTER® Stormliner

DEERHUNTER® Stormliner
Deerhunter Stormliner membranen er typisk lamineret på den ydre metervare eller mellem to lag stof, og bruges på produkter uden tapede sømme. Deerhunter Stormliner membran giver mulighed for en meget høj grad af åndbarhed.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på