Lynx Boa GTX Jagtstøvle

Pris fra
1.899,00 DKK
Lager:

Treksta Lynx BOA er en 6" eller 8"  jagtstøvle i nubuck læder.

Beskrivelse

GoreTex membran sikrer 100 % vandtæthed og åndbarhed.
Støvlerne har Hypergrip såler med IceLock, der sikrer perfekt grip på alle overflader herunder også is og sne.
Det patenterede BOA wire-system for hurtigt lukning af støvlerne, således at man kan “binde” dem på få sekunder og løsne dem lige så hurtigt. NestFit pasform sikrer at støvlen sidder perfekt om foden. Den er udviklet specielt til skandinaviske fødder og er således bredere og med mere svangstøtte.

 

GoreTex membran sikrer 100 % vandtæthed og åndbarhed Mange er trætte af svedige fødder efter en lang dag i støvler. Med GoreTex membraner har du ikke længere noget at bekymre dig om. GoreTex membranen er et syntetisk materiale der giver støvlen en høj grad af vand- og åndbarhed, sammen med høj komfort og slidstyrke. Det betyder at dine fødder vil holdes tørre selv under de mest intense regnskyl, men samtidig vil de stadig kunne ånde og holdes friske hele dagen igennem.
Hypergrip såler med IceLock for perfekt grip på alle overflader At have det rigtige skofodersystem til din stil er vigtigere end man nogle gange kan tro. HyperGrips IceLock teknologi, som findes på disse støvler, holder dig fuldstændig kontrol over alle former for terræn – herunder is og sne – uanset vejret eller jordforholdene. Sålen består af et innovativt design af fleksible knopper for optimal greb i forskellige situationer, hvilket betyder at du aldrig skal bekymre dig om ukontrollerbare glider!
BOA wire-system tillader hurtig justering af lukningen på støvlerne via et BOA hjul der spinder direkte på skaftet af støvlen! Dette giver mulighed for lynhurtige justeringer præcist som du foretrækker det; med uendelige muligheder - alt fra helt lukket til lidt mere lufttilstrømning. Du kan nu binde dem på få sekunder eller tage dem af hurtigt
NestFit pasform sikrer den perfekte pasform om foden.
Uanset hvor meget tid du bruger outdoort; fortjener du et produkt der passer perfektionistisk til din fod type - især når det handler om støvler! Derfor har Thorlo’s NestFit system vundet mange priser verden over: Den er specielt udviklet til de skandinaviske fod typer – bredere  og med mere svangstøtte end andre producenter - alt dette tilsammen resulterer i den bedste pasform du kan forestille dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på