Strikket fleece jakke - brun

399,95 DKK
Lager:

Hike & Hunt strikket Lækker fleece som ydre jakke om sommeren eller mellemlag på de koldere dage

Beskrivelse

Fleece er den ultimative følgesvend til dine eventyr i det fri.
Denne yderst slidstærke fleece kombinerer isolerende egenskaber med en effektiv fugttransport, hvilket gør den ideel til enhver situation.

Med dens holdbarhed og hurtigtørrende evner er Fusion Fleece skabt til at modstå selv de mest krævende forhold. De strategisk placerede strækpaneler giver dig fuld bevægelsesfrihed, mens tommelfingerhullerne sikrer, at dine hænder forbliver varme. Brystlommen med lynlås giver praktisk opbevaring til små genstande, og den justerbare snøre i sømmen forneden tillader dig at tilpasse pasformen efter behov.

Den børstede inderside af Fleece skaber en behagelig og varm oplevelse, og det imponerende forhold mellem varme og vægt gør den til det perfekte valg, selv under højintense udendørsaktiviteter.

Uanset om du bruger den som yderlag på varme dage eller som mellemlag for ekstra varme, er denne Hike & Hunt Fleece din pålidelige ledsager i naturen.

Holdbar og hurtigtørrende:
Vores Fleece er designet til at klare de mest krævende forhold med sin imponerende holdbarhed og evne til hurtigt at tørre, hvilket sikrer, at du kan fokusere på din jagt uden at bekymre dig om tøjets ydeevne.

Strækpaneler:
Nyd fuld bevægelsesfrihed takket være de strategisk placerede strækpaneler. Uanset om du skal forcere terrænet eller sigte efter dit bytte, tilpasser Fusion Fleece sig dine bevægelser for optimal komfort.

Tommelfingerhul:
Hold hænderne varme og beskyttede med tommelfingerhullerne. Denne smarte funktion gør det muligt at anvende fleece som et isolerende lag, selv når du er aktiv, og forhindrer samtidig koldt luft i at trænge ind.

Brystlomme med lynlås:
Opbevar små nødvendigheder sikkert og inden for rækkevidde med den praktiske brystlomme, der er udstyret med en lynlås. Ideel til opbevaring af nøgler, kort eller andre små genstande under dine udendørsaktiviteter.

Justerbar snøre i sømmen forneden:
Tilpas pasformen efter dine præferencer og behov med den justerbare snøre i sømmen forneden. Hold varmen inde og koldt vejr ude ved at tilpasse Fusion Fleece til dine individuelle krav.

 

- 100% polyester

 

 

Størrelse Brystmål (cm)
Xsmall 83 - 89
Small 89 - 95
Medium 96-101
Large 101-107
XLarge 107-113
XXLarge 113-119
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på