Deerhunter Jakke - fiberpels Rogaland

Populær
999,95 DKK
Lager:

Deerhunter Rogaland Fiberpels Jakke

Beskrivelse

Deerhunter Rogaland Fiberpels Jakke

Rogaland Fiberpelsjakken er nøje designet med fokus på funktionalitet og komfort. Her er en teknisk beskrivelse af dens karakteristika:

- Lynlås foran:** Let og praktisk åbning for nem påklædning og justering af ventilation.
- Brystlomme med lynlås:** En sikker og lettilgængelig lomme til opbevaring af små genstande under dine udendørs aktiviteter.
- To forlommer med lynlås:** Ekstra lommer til opbevaring af væsentlige genstande, og lynlåsene sikrer, at dine ejendele er beskyttet.
- Elastisk kantbånd i kraven, foran og forneden:** Øger komforten og tilpasningen ved at give fleksibilitet i bevægelser og tilpasning til din kropsform.
- Ribkant ved manchetterne:** Sikrer en tæt og varm pasform ved håndleddene, hvilket forhindrer kold luft i at trænge ind.
- Kombination af fiberpels og elastisk materiale:** Denne innovative kombination sikrer varme og bevægelsesfrihed under dine udendørs aktiviteter.
- Strækbart inderfor med to store lommer:** Optimal bevægelsesfrihed understøttes af et strækbart inderfor, og de store lommer giver rigelig plads til opbevaring af vigtige genstande.

Rogaland Fiberpelsjakken er ikke bare en jakke; den er en nøje sammensat kombination af materialer og designelementer for at sikre, at din jagt- og outdooroplevelse er både praktisk og komfortabel.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på