Avignon Polar - Basic Black

899,00 DKK
Lager:

Unisex Polar fra Avignon – Perfekte gummistøvler til kolde jagtdage ned til -40°! Optimal komfort, varmeisolering og stabilitet med 8,5 mm neoprenfor og fleece.   

Beskrivelse

Unisex Polar fra Avignon er de perfekte gummistøvler til både mænd og kvinder, specielt udviklet til de kolde jagtdage med en Comfort Rating ned til -40°. Disse støvler er ideelle for jægere og outdoor-entusiaster, der kræver pålidelige og varme støvler i ekstreme vinterforhold. Med ekstra varm isolering og en fleksibel støvleskaft lavet af Hercules® naturgummi og SCR-neopren, sikrer Polar optimal komfort og brugervenlighed på dine jagteventyr, selv i bidende kulde.

Detaljer:

- Unisex størrelser
- 8,5 mm tykt neoprenfor med fleece-foring for ekstra varme
- SCR-klassificeret neoprenforing
- Anatomisk fodseng for stabilisering af foden, hvilket giver en mere stabil gang som en vandrestøvle

Særligt velegnet til ekstreme kuldegrader:
Polar gummistøvler er designet til at modstå de hårdeste vinterforhold med en Comfort Rating ned til -40°. Dette betyder, at dine fødder forbliver varme og komfortable, selv når temperaturen falder drastisk. Den ekstra isolering og den SCR-klassificerede neoprenforing sikrer, at varmen holdes inde, og kulden holdes ude, hvilket gør disse støvler uundværlige for enhver jæger, der skal ud i det barske vinterlandskab.

Vedligeholdelsesråd:
Når gummistøvlerne ikke er i brug eller står ubeskyttet i solskin, kan der dannes et hvidt voksagtigt lag på ydersiden. Dette er ikke en defekt, men en beskyttelse mod aldring. Voksen kan nemt fjernes med en fugtig klud.

Polar fra Avignon er din trofaste følgesvend i det kolde terræn – komfort og pålidelighed i ét, selv ved ekstrem kulde!

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på