AttraTec nr. 8 Hunters Care Wash

66,75 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: attr_no8
Beskrivelse


Lugtløst, mildt vaskemiddel til jagttøj fremstillet af funktionelle tekstiler og uld

    Intense vaskekraft til effektivt at fjerne lugt og snavs
    Lavet af lugtfrie komponenter og uden parfume
    Uden optiske blegere - bibehodler camouflageeffekten af ​​jagtetøj
    Fås i den praktiske 1-liters flaske eller i den økonomiske 10-liters beholder (10l kun på bestilling)

AttraTec nr. 8 Hunter Care Wash er et mildt vaskemiddel, der er fremragende til rengøring af jagttøj lavet af funktionelle tekstiler og uld. AttraTec nr. 8 Hunters Care Wash renser effektivt tøj mod lugt og snavs.

Grundlaget for den øgede vaskeeffekt af AttraTec No 8 er det forøgede indhold af aktive vaske stoffer. Disse forårsager ikke blot fjernelse af snavs og lugt fra beklædningsgenstande, men også for at holde forureningen og lugtene i vaskevandet: begge er afgørende for effektiv rengøring. I øvrigt er mærkning af AttraTec nr. 7 "Årsag til hudirritation ..." på grund af denne øgede koncentration af vaske aktive stoffer. Fortyndingen af ​​AttraTec nr. 7 med vaskevand giver allerede en etiketfri vaskevæske. I skyllevandet fjernes de vaskeaktive stoffer ligeså effektivt som i konventionelle vaskemidler.

Tip 1

Før vask skal du kontrollere, at du har lugt i vaskemaskinen fra den sidste vask. Hvis det er nødvendigt, Udfør en tom vask på forhånd kun med AttraTec nr. 8. Du kan også tilføje klorblegemiddel til denne forrensning.

Tip 2

Efter vask skal man opbevare tøj til jagt i en lufttæt plastikpose eller lufttæt kasse, indtil den er slidt, så tilstopningen ikke kan tage nogen omkringhængende lugte. Afhængig af afstanden til Jagten bestemmer om du skal tøj på hjemme eller ved ankomsten til Jagten


Tip 3

Lugtfri jagttøj i kombination med et bad med AttraTec nr. 6 Brusebad før jagt og en effektiv lugtmaskering på stiger/Skure, f.eks. Med AttraTec nr. 1 kan gøre sandsynligheden for jagtsucces væsentlig større, hurtigt (ukompliceret) og betydeligt!

Strategien "reducere lugt, masker resten" er meget omkostningseffektiv og har vist sig i praksis meget effektiv.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på