Dali S-termisk spotter m. wifi (35mm linse)

15.495,00 DKK
Model/varenr.: jjS253_35wifi

Dali S253-35 termisk håndspotter med en opløsning på hele 1280*960 i farve skærmen. Det gør at du får et stort og knivskarpt billede at se på. Via en APP kan du se  Live hvad spotteren kigger på. Du kan optage billeder og video og se dem igen i appen, eller gemme dem til senere brug.
Den meget brugervenlige menu gør at du let kan manøvrerer rundt og indstille S253-35 præcist som du vil

Beskrivelse

Du får med denne model S253-35 et af de skarpeste billeder på markedet i denne kategori. Skærmen i denne enhed er ca 30% større end f.eks. vores S240 modeller eller modeller fra f.eks. Guide. 

Termisk håndspotter er genial til mange jagtformer og har du først haft den i hånden, er den svær at lægge fra sig igen. På åtelpladsen er den genial til at orientere sig og du vil opdage langt mere vildt, end du først troede. Ligeledes er den fordelagtigt på pürchs, da du meget hurtigt kan få et overblik over området, og se om der rent faktisk er vildt i området. 
Skulle situationen opstår hvor du skal på eftersøg, er spotteren genial da du på afstand meget hurtigt kan se, om vildtet har lagt sig og vurdere situationen. 

Højdepunkter: 

  • Ny og endnu større skærm med HD 1280x960
  • Zoomfunktion X2, X3 og X4 
  • Hot tracking funktionen finder automatisk det varmeste punkt du kigger på og følger dette, en fed feature hvor man kan følge vildtet i displayet.
  • Wifi adgang til videooptagelse og billeder.
  • Picture in picture mulighed, så du kan observere bedre

De nye S253 modeller har fået bedre øjestykke, knapperne er opdatere for bedre komfort og skærmen er unægtelig bare god med sin HD kvalitet.

Du kan benyttet håndspotteren via APP og optage videoer og tage billeder, som kan tilgåes efterfølgende. 
Iphone brugere: Hent App'en "IP-TRACKER III" Find herefter enheden "CHD_XX:XX:XX" på din telefon og tast koden "12345678" for at fobinde. 

Android brugere: Gå til www.dali-tech.com og hent mobile client program og installer dette.

OBS! Peg ikke din enhed mod kraftige stråler såsom solen, da dette kan skade elektronikken inden i spotteren. 

Forslag til dig
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på