Attratec vindtester -

89,95 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 10047-1

Vindretningspulver

NY forbedret 2024 version, der ikke "klæber" og dermed er meget lettere at få vindens retning at se

Beskrivelse

Vindindikator

Introduktion af vindindikatoren med en absolut vandtæt lukning til at bestemme vindretning og luftstrømme. Dette værktøj er uundværligt for udendørsentusiaster og jægere og giver pålidelige vindmålinger under alle vejrforhold.

- Enkel enhåndsbetjening i al slags vejr: Vindindikatoren er designet til nem brug, så du kan betjene det uden besvær med én hånd, selv under ugunstige vejrforhold.
- Meget god synlighed, selv om natten: Vindindikatoren sikrer fremragende synlighed, så du nemt kan aflæse vindretninger, selv i svagt lys.
- Lugtfri og næsten lydløs: Den udsender ingen duft og fungerer næsten lydløst, så den ikke forstyrrer omgivelserne eller alarmerer vildtet.
- Ekstremt effektiv trods sin handy størrelse: Vindindikatoren tilbyder enestående effektivitet og lang levetid, pakket i et kompakt design, der nemt passer i dit udstyr.
- Fri for mikroplastik og skadelige partikler: Denne miljøvenlige vindindikator er fri for mikroplastik og andre skadelige partikler, hvilket gør den sikker for miljøet.

AttraTec vindindikatoren kombinerer alle de essentielle kvaliteter ved en fremragende vindindikator og går et skridt videre. Skruelåget sikrer, at indholdet er fuldstændig beskyttet mod fugt. Hvis den ved et uheld falder i vådt græs, vil der ikke trænge vand ind i det lukkede skruelåg. Hvis vindindikatoren kommer i kontakt med fugt, skal du blot tørre vådheden af drejelåget og fortsætte med at bruge den uden risiko for, at dysen tilstopper.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på