129,95 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: al5654

Våben kroge  til ophæng

Beskrivelse

Defender Gun krogene med træmonteringsplader er lige så smukke, som de er funktionelle.

Disse kroge kan bruges til at holde våben eller hverdagsting. Disse kroge giver alsidighed og kan bruges til at hænge jagtudstyr, hatte, frakker, jakker eller andre ting op til 7,5kg.

Designet med ultimativ holdbarhed, er monteringspladen lavet af højkvalitets hårdttræ med pulverlakerede metalkroge. De bløde polymerbelagte kroge beskytter pistolens finish. Hårdttræsmonteringspladerne tilføjer skønhed til din skærm. Med i pakken er to belagte kroge med træmonteringsplader, skruer og tørvægankre for nem montering.

produktegenskaber
KOMPATIBILITET: Vægkroge kan bruges til at opbevare våben eller hverdagsting, såsom jagtudstyr, hatte, frakker og jakker - størrelse til at holde op til 7,5kg.
Polstrede vægkroge: De pulverlakerede metalkroge er designet med et polstret materiale til at vugge dine varer og samtidig forhindre skrammer eller ridser på dine aktiver.
HÅRDTÆR MONTERINGSPLATTE: Konstrueret med en ufærdig hårdttræbase designet med forborede huller for nem montering.
LET AT MONTERE: Fuldstændig montering ved hjælp af de medfølgende skruer og vægankre - instruktioner er inkluderet for at hjælpe dig gennem installationsprocessen.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på