Waprox økologisk vandafvisende imprægnering

125,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Model/varenr.: for3012020

Waprox Uni økologisk nedbrydelig vandafvisende imprægnering til læder og tekstiler
200ml spray.

Beskrivelse

WAPROX UNI Eco er en vandafvisende imprægnering med UV-beskyttelse til fodtøj, tøj og vandbaseret udendørs udstyr indeholdende modificerede reaktive silikonepolymerer.

Det skaber et vandafvisende lag på alle typer tekstiler og læder samt membran- og softshell-materialer, samtidig med at vanddampens åndbarhed og permeabilitet ikke reduceres. Det øger fibrenes elasticitet og forlænger dermed deres levetid. Det ændrer ikke tøjets farve. Let at anvende og ingen varmeaktivering påkrævet. Produktet er lugtfrit og er derfor også velegnet til indendørs applikationer. Produktet indeholder ingen fluorcarbonforbindelser (PFC), ethoxylerede alkylphenoler (APEO) og flygtige organiske forbindelser (VOC). Produktet er 100% biologisk nedbrydeligt og er ikke en belastning for miljøet.

 

Fordele:

- let anvendelse

- lugtfri

- vandig base

- påføres også på våde overflader

- øger fibrenes elasticitet

- ændrer ikke farven på den behandlede overflade

- reducerer ikke materialernes åndbarhed

- Varmeaktivering er ikke påkrævet

- fri for PFC'er, VOC'er og APEO'er

- 100% biologisk nedbrydeligt

Brugsanvisning: 1. Det behandlede stykke tøj eller udstyr skal være rent. Brug et egnet produkt fra FOR OUTDOOR-produktlinjen til rengøring. 2. Påfør produktet på overfladen af ​​materialet jævnt fra en afstand på ca. 20 cm ved hjælp af en spray. Når materialet er tørret, kan du påføre et andet lag. For højere vandafvisende virkning, anbefales det at anvende i flere lag. 3. Lad stå i 2 minutter efter det sidste lag. tør alt ikke-absorberende produkt af med en ren klud. 4. Tørring: I luft, med en hårtørrer eller ved lav temperatur i tørretumbleren, hvis vedligeholdelsessymbolerne tillader det. Overhold altid vedligeholdelsessymbolerne på det imprægnerede produkt. Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur. Beskyt mod frost. Holde utilgængeligt for børn.

 

 

Hvorfor ikke PFC, VOC og APEO:

Perfluorerede forbindelser, herunder PFOA og PFOS, forkortes PFC.
Disse stoffer akkumuleres og vedvarer i lang tid i miljøet såvel som hos dyr, herunder mennesker.
PFC'er kan komme ind i menneskekroppen ved at indtage forurenet mad og vand ved indånding af imprægneringsmidler, der indeholder PFC'er, samt ved hudkontakt med sådanne imprægnerede materialer. De sundhedsmæssige virkninger af PFC'er hos mennesker er endnu ikke belyst fuldt ud, men der er mistanke om, at flere af dem, herunder PFOA og PFOS, kan bidrage til mange sundhedsmæssige problemer, herunder fosterskader og kræft. Derfor anbefales det at undgå alle PFC'er.

 

Flygtige organiske forbindelser (forkortet VOC) hører til en vigtig gruppe af forurenende stoffer, der påvirker luftens renhed negativt. De kan komme ind i menneskekroppen ved indånding eller i kontakt med huden. VOC'er er forbundet med mange sundhedsmæssige problemer såsom lever og skader på centralnervesystemet. Derudover bidrager disse stoffer også til dannelsen af ​​fotokemisk smog, hvoraf den mest skadelige komponent er ozon på jorden.

 

Ethoxylerede alkylphenoler (Alkylphenolethoxylater) APEO'er er overfladeaktive stoffer, der anvendes i en bred vifte af produkter til deres emulgerende, dispergerende og rengørende egenskaber. Langt størstedelen er NPEO (nonylphenolethoxylat) og OPEO (octylphenolethoxylat). APEO'er er meget vanskelige at nedbryde og akkumuleres i miljøet og hos dyr, inklusive mennesker. APEO'er er ikke giftige, men efter deres nedbrydning dannes giftige stoffer, der forårsager hormonelle lidelser.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på