Trofæ rense middel

Pris fra
39,95 DKK
Lager:
Model/varenr.: FOR2011

Effektivt og nemt at bruge, som gør klargøring af trofæer til en nem opgave.

Beskrivelse

VYVASOL Trophy Cleaner er et effektivt middel til kogende trofæer. Stoffer indeholdt i produktet hjælper med at nedbryde og adskille væv fra knoglen, og dermed forkortes kogetiden. Det affedtes og delvist blegner trofæet, blegning kan fuldføres med blegepasta fra FOR HUNTER produktlinjen.

Instruktioner til brug:

 • 1. Trofæet skal skinnes, store vævsmasser fleshed, hjerne fjernet og hjernehule vaskes.
 • 2. Derefter sættes kraniet i kold saltlage og gennemblødes i 24 timer. Pas på, at gevirer eller horn ikke er nedsænket, det er bedst at fjerne horn før opblødning. (mere information i instruktioner til fjernelse af horn).
 • 3. Derefter fremstilles VYVASOL-opløsning (30-50 g / l vand), en ske er ca. 30g (dosering afhænger af alder og dyrearter). Derefter begynder at opvarme og omrøre opløsningen, indtil VYVASOL opløses fuldstændigt. Herefter sættes kraniet i opløsningen og fortsætter opvarmning til ca. 80 ° C, det anbefales ikke at koge for at forhindre skade på kraniet.
 • 4. Kontroller kraniet kontinuerligt for at forhindre over kogning. Når vævet begynder at adskille fra kraniet, trækkes det op og rengøres med dissektionsværktøjer og børster. Hvis det er svært at fjerne alt vævet, skal du sætte kraniet tilbage til opløsningen og lade det simre yderligere. Tjek det ofte og rens resten af ​​vævet.
 • 5. Skyl kraniet omhyggeligt og lad det tørre.
 • 6. Hvis det er nødvendigt, bleges skallen med blegepasta TROFI-BP.
 • 7. Efter tørring, efterbehandles kraniet med TROFICARE eller TROFIWAX fra FOR HUNTER produktlinjen. Opløsningen kan hældes ud som spildevand. Instruktioner til fjernelse af horn:
  • 1. Varm vand til ca. 80 ° C i gryden, der er stor nok til at indeholde hornet. Højere temperaturer kan beskadige horn.
  • 2. Sæt kraniet i vand, så en af ​​hornene er helt nedsænket.
  • 3. Efter 15 minutter trækkes kraniet ud. Slå på det kogte horn gentagne gange med en gummihammer, indtil hornet hopper ud af knoglen. Hvis hornet holdes på plads selv efter stor indsats, skal du lade det simre i yderligere 10 minutter og gentage processen. Efter fjernelse af det første horn gentages processen med den anden. Derefter vaskes horn med sæbevand og lad det tørre.

Husk beskyttelsesudstyr! (Beskyttelsesbriller og handsker).

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på