Trofæsav basic

-27%
439,95 DKK
599,95 DKK
Du sparer: 160,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: FR33328-00

Trofæsav med træhåndtag til tilpasning af hoved trofæer.
Opsatssaven sikrer at trofæet kan blive monteret ens hver gang.

Beskrivelse

Perfekt Trofæhåndtering

- Optimal præcision: Få det perfekte trofæ med vores specialdesignede stativ. Ved at fiksere kraniet i holderen og føre saven ind i savholderen, sikrer du en præcis vinkel hver gang. Dette giver dig det smukkeste og mest præcise resultat til din trofæsamling.

- Komplet løsning: Vores produkt leveres komplet med både stativ og sav, så du har alt, hvad du behøver for at opnå det bedste resultat. Du behøver ikke bekymre dig om at finde kompatible værktøjer - vi har tænkt på det hele for dig.

- Brugervenlighed: Designet med jægeren i tankerne, er vores trofæhåndteringssystem nemt at bruge og kræver minimal indsats. Uanset om du er erfaren eller ny i trofæmontering, vil du finde vores produkt intuitivt og effektivt.

- Kvalitet og holdbarhed: Vores stativ og sav er lavet af materialer af højeste kvalitet, som sikrer holdbarhed og lang levetid. Dette betyder, at du kan stole på, at dit udstyr vil holde i mange år og hjælpe dig med at skabe imponerende trofæer.

Vores trofæhåndteringssystem er den perfekte løsning for jægere, der ønsker at fremvise deres præstationer med stolthed. Bestil nu og oplev forskellen!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på