attratec no 10 Blege middel til trofæer

87,95 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: attr_no10
Beskrivelse

Blege middel til trofæer på basis af stabiliserede hydrogenperoxidbase (11,94%) for en forbedret holdbarhed

 • Høj effektivitet
 • Økonomisk i brug
 • Høj sikkerhed (farlig materialeflaske, børnesikring)
 • Bedste beskyttelse mod sollys gennem genlukkelig aluminiumspose

  AttraTec nr. 10 Trophy Bleaching er perfekt til at blege trofæer.
  En vigtig forudsætning for blegning: Trofæet skal rengøres så meget som muligt af vævsdele og fedt. For eksempel kan tilsætning af lidt flydende vaskemiddel til afkogningen, hjælpe med rengøring /afkogningen.

  Blegningsmetode 1

  Skyl det kogte kraniet / trofæ med AttraTec nr. 10. Lad derefter kraniet / trofæet tørre i solen. Gentag proceduren 1-2 gange afhængigt af blegningsresultatet. Hvis det er nødvendigt, Børst individuelle, mørkere områder ekstra.

  Blegningsmetode 2

  Dæk kraniet / trofæet med bomuldsvat vædet i AttraTec nr. 10 bomuldsuld. Fjern bomuldsulden efter 12 til 24 timer og lad trofæet tørre i solen. Hvis det er nødvendigt, Gentag processen eller børst kritiske områder igen med AttraTec nr. 10 og lad det tørre igen i solen.

  Forresten: hydrogenperoxid er følsom for lys. Derfor medfølger AttraTec en genlukkelig aluminiumspose - således at man sikrer den bedst mulige beskyttelse mod sollys.

  VIGTIG INFORMATION for at håndtere AttraTec nr. 10:

      Bland AttraTec nr. 10 Trophy Bleach i en ren beholder (f.eks. Glas) og fjern efter brug.
      Bedre at gentage oftere og i små mængder!
      Fyld ikke AttraTec nr. 10 Trophy Bleach trofæ blegemidlet tilbage i den originale beholder!
      Opbevares køligt og om muligt i mørke

TEST 2023

DEFINITELY TOP – Testresultater for „No 10“

Testen af AttraTec No 10 trofæblegemiddel er nu afsluttet. Uafhængige testere har blegnet deres trofæer med vores „No 10“ i henhold til anbefalede metoder eller egne procedurer. Alle testere er enige i deres vurderinger: No10 er et fremragende blegemiddel, nemt at bruge, og der er ingen forskel i forhold til stærkt koncentreret brintperoxid.

Her er resultaterne detaljeret:

I den overordnede vurdering af blegningseffekten har „No 10“ fået en fantastisk bedømmelse med 100 % tilfredshed – uanset hvilken metode der blev brugt. (fig. 1).

 

Også i sammenligning med andre kendte blegemidler og blegemetoder modtog AttraTec No 10 trofæblegemiddel en fremragende certificering: 75 % af testerne erklærede, at de ikke har stødt på et bedre blegemiddel eller metode end vores No 10. Hver fjerde tester (25 %) har set No 10 som ligeværdig med et kendt blegemiddel. (fig. 2). Dog: I disse tilfælde var det kendte blegemiddel uden undtagelse stærkt koncentreret brintperoxid – et produkt, der i årevis har været underlagt strenge reguleringer.

I overensstemmelse hermed lyder de afsluttende bemærkninger fra testerne som følger – fra "meget tilfreds" over "ingen forskel til 30 % brintperoxid" til "jeg er meget tilfreds med blegemetode 1, og jeg kan kun anbefale den til alle".

For os er dette yderligere bevis på, at innovative produkter fra vores eget forskningsteam betaler sig for jægere. Indtil nu har vi ikke kun studeret forskellige blegemidler for at udvikle opskriften til „No 10“, men vi har også løbende forbedret produktionsprocessen og emballagen, da alle disse faktorer påvirker produktkvaliteten. Derfor ser vi denne samlede vurdering fra uafhængige testere som en belønning for vores indsats inden for forskning.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på