Coast XP18R-HB stavlygte 3600 lumens

1.199,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: LA_Xp18R

En let pandelygte med masser af funktioner
juster let fokus lyset så det passer til dit synsfelt, frem, ned, tæt eller langt
magnetten i den ene ende gør at du let kan hænge den op på Atv'en, traktoren eller bilen

Lyser ud til 200m (se mere under specifikationer)

Beskrivelse

COAST XP18R stavlygte

COAST XP18R stavlygten leverer det klareste og skarpeste lys i klassen. En fire-tilstands multistrålefunktion drevet af et genopladeligt COAST ZITHION-X ™ batteri.

XP18R-lommelygten har ikke kun mellemstore, høje og lave outputtilstande, men også COASTs signatur 3685 lumen Turbo-tilstand til overstyret lys i kritiske situationer.

Denne arbejdshest har en strømindikator i realtid plus patenteret optisk glidefokuseringsteknologi, der skinner gennemtrængende lys med gnidningsløse overgange imellem.
Tag dette ultra-stærke lys, uanset hvor du går.

COAST XP18R stavlygten er et genopladeligt DUAL POWER-lommelygteprodukt, der giver brugeren bekvemmelighed og omkostningsbesparelser ved at anvende COAST's ZITHION-X ™ genopladelige batteri. Stand-out-fordelen er dog det smarte dual-power-system, der giver dig mulighed for at bytte det indbyggede genopladelige batteri til standardbatterier (AAA), hvis du ikke kan nå et opladningspunkt (alt hvad du har brug for er inkluderet).
Fjern det genopladelige batteri for at tilslutte AAA batterier eller oplad det med det stadig inde batteri takket være den integrerede ProTek ™ opladningsport og batteriopladningsindikatoren.

 

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på