USB-C - PD kabel 90gr knæk

299,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: cx2141

"Xtorm 1,5m kabel med 900 knæk, sort 
testet til 30.000 knæk uden brud

Beskrivelse

PRODUKTBESKRIVELSE
Dette Xtorm Original 90⁰ Kabel er designet med en vinklet stik, perfekt til opladning af din natkikkert enhed

Det er også perfekt til opladning af din USB-C bærbar computer, perfekt til telefon, mens du ser videoer, spiller spil eller navigerer i din bil. Xtorm Original kabler tilbyder kraftfuld hurtig opladning, pålidelig dataoverførsel og en forstærket design, der kan modstå den slitage, der forårsages af daglig brug.

Forbedr din oplevelse med en 90⁰ vinklet kabel
At have en lige kabel stikkende ud af din telefon er ikke altid praktisk og kan føre til ekstra stress på kablet samt stikket. Et kabel med en vinklet stik lindrer ikke kun stress på stikket, men gør også din telefon lettere at bruge, mens du ser videoer, spiller spil eller navigerer i din bil.

Et stærkt kabel med holdbare funktioner
Brugen af flettet nylon forstærker ikke kun kablet, men sikrer også dets fleksibilitet over lange perioder. Stikkene har et unikt metalhus, specielt designet med en U-formet udskæring, der giver kablet mulighed for at bøje og bevæge sig mere frit.

Bøjningsbestandig - testet over 30.000x
Xtorm Original kabler er bøjningsbestandige i over 30.000x takket være et unikt design, der kombinerer forstærkede funktioner og materialer af høj kvalitet. Den vinklede stik lindrer endnu mere stress på kablet og beskytter stikket.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på