ROXON Multitool Spark 14-dele

329,95 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 74400000

Praktisk 14-delt alsidigt multitool/værktøj

Dette udendørs multitool/værktøj "Roxon" imponerer i skoven, på vandreturen, ved camping og alle andre udendørsaktiviteter.
Det er særligt holdbart, robust og designet til brug under de hårdeste betingelser.

Beskrivelse

Udforsk det ultimative praktiske værktøj til alle dine udendørs eventyr med vores 14-delte multitool "Spark". Uanset om du er i skoven, på vandretur, eller camperer, er dette multitool din pålidelige følgesvend, designet til at klare selv de hårdeste betingelser.

Med 14 essentielle funktioner, herunder spidstang, kniv, sav og nødfløjte, er du altid forberedt på enhver udfordring. Det kompakte og handy design gør det let at bære, mens den elegante sorte finish tilføjer et strejf af stil.

Multitoolet leveres i en luksuriøs gaveæske med et matchende Cordura-etui, perfekt til gaver eller som en pålidelig tilføjelse til din egen udstyrssamling. Med dimensionerne 107 x 45 x 23 mm og en vægt på kun 227 g, er det både let og praktisk.

Gør dig klar til dit næste udendørs eventyr med multitool "Spark" og oplev uovertruffen robusthed og alsidighed. Besøg vores butik i Greve og se selv, hvorfor dette multitool er et must-have for enhver udendørs entusiast.

 

Egenskaber:

- Multitool med 14 funktioner
- Ideelt til alle udendørsaktiviteter
- Altid sikker på farten takket være nødfløjte og tændstål
- Handy og kompakt
- Elegant design med sort finish
- Leveres i en høj kvalitets gaveæske inkl. matchende Cordura-etui
- Mål: 107 x 45 x 23 mm
- Vægt: 227 g

Dette multitool har 14 funktioner: Spidstang, tang, kabelskærer, kniv, skraber, syl, bore-syl, krydskærvskruetrækker, flaskeåbner, dåseåbner, skruetrækker, sav, tændstål, nødfløjte.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på