Machete sort

Populær
289,95 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 23122-06

Machete - Perfekt arbejdsredskab til at rydde bevoksning omkring foderpladsen.

Beskrivelse

Machete er et ældgammelt værktøj, som stadig bruges til at lave store og små opgaver.
Det kan f.eks. bruges til at rydde plads mellem tårn og foderplads.
Med en machete kan du nemt skære gennem små birketræer eller det høje græs foran dit vildtkamera - uden meget besvær!
Macheten har et kraftigt 35 cm langt blad med en total længde på 47cm, som er ideel til alle typer af arbejdsopgaver i naturen og haven.
En praktisk nylon skede medfølger så du let kan transportere machenen fra sted til sted, når du foretager dig opgaver udendørs.

Kap alt mellem tårn og foderplads – en machete er den perfekte løsning! Med et let, robust blad på 35 cm har du det perfekte værktøj til at klare disse opgaver. Den samlede længde er 47 cm og der medfølger en praktisk nylon skede.
Fæld de små birketræer effektivt med macheten Macheten giver dig mulighed for lynhurtigt at fjerne de små birketræer, som truer med at ødelægge dit foderpladsområde eller din have. Bladets lange ende sikrer, at du kan holde god afstand fra det truede område. Du kan altså spare tid og besværet med at slippe af sted for hurtigst muligt!
Slip af sted hurtigere end nogensinde før! Vil du gerne skynde dig? Så fortvivl ikke – macheten giver dig den fantastiske mulighed for lynhurtigt at kunne rydde pladsen mellem tårn og foderplads uden besværet. Desuden vil den hjælpe dig effektivt med nemmere arbejdsopgaver som nedfald af grorodende høje græsstrimler eller andet affald ved siden af det populære vildtkamera i haven. Kort sagt: Machetens mange funktioner betyder mindre tid spildes på rengøring og mere tid tilbage til hyggelige stunder!

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på