snapseglas med vildt motiv - 6 glas

329,95 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 21104-09

Snapseglas 6 glas - i flot gaveæske
Kronhjort, Vildsvin, Fasan, Råbuk, Urfugl og Hare

Beskrivelse

Forkæl dine sanser og hæd din passion for vildt med vores eksklusive sæt af 6 snapselas, hver prydet med fantastiske motiver af kronhjort, vildsvin, fasan, råbuk, urfugl og hare. Disse glas er ikke blot skabt til at indeholde din yndlingssnaps; de er små mesterværker, der bringer naturens skønhed til dit bord.

Hvert enkelt snapseglass er nøje udvalgt og smukt indgraveret med detaljerede illustrationer af de ikoniske danske dyrearter. Denne samling er ikke kun en hyldest til vildtet, men også en hyldest til traditionen og historien om dansk jagt.

Præsenteret i en fortryllende gaveæske, er dette snapsesæt den perfekte gave til enhver snapselsker, jæger eller naturentusiast. Gaveæsken tilføjer en ekstra dimension af elegance og gør dette sæt til noget særligt, perfekt til at dele smagen af dansk vildt med venner og familie.

Skab mindeværdige øjeblikke og løft dine snapsoplevelser med vores sæt af 6 snapselas i en flot gaveæske. Bestil nu for at bringe en smule af den vilde natur ind i dine festlige stunder. Skål!

 

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på