Stål termokande 0,75l

129,95 DKK
199,95 DKK
Du sparer: 70,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 091021

Boost dit jagtudstyr med vores Rustfrie Termokande: Holdbare, Letvægts og Præstationsklar!
0,75l rustfri stål termokande

Beskrivelse
  • - Holdbare materialer: Vores termokande er konstrueret af rustfrit stål, hvilket gør den både robust og holdbar, så den kan følge dig på alle dine jagtoplevelser.
  • - Letvægtsdesign: Med fokus på bærbarhed vejer vores 0,75 liters termokande minimalt, hvilket gør den nem at have med sig, uanset hvor dine eventyr fører dig hen.
  • - Langvarig isolation: Bevar temperaturen i dine drikke i op til 24 timer, så du altid kan nyde en forfriskning, der passer til dine præferencer, uanset vejrforholdene.
  • - Praktisk brug: Det brugervenlige tryk/hældesystem gør det let at betjene kanden, mens den isolerede kop og brede åbning øverst tilføjer ekstra bekvemmelighed til din drikkeoplevelse.
  • - Optimeret ydeevne: For at maksimere kandens effektivitet anbefaler vi en korrekt montering af proppen. Følg vores enkle tip, så du får mest muligt ud af din termokande og holder dine drikke enten kolde eller varme efter behov.

Oplev ultimativ bekvemmelighed og ydeevne med vores holdbare, letvægts rustfri termokande på 0,75 liter.
Uanset om du er på jagt efter at holde dine drikke kolde i de varme sommermåneder eller dine varme drikke hyggeligt varme på kolde dage, er vores termokande designet til at imødekomme dine behov.

Med en imponerende isoleringsevne kan vores termokande bevare temperaturen i dine drikke i op til 24 timer. Den medfølgende isolerede kop gør det nemt at nyde dine drikke, mens det brugervenlige tryk/hældesystem sikrer praktisk og nem anvendelse.

Den brede åbning øverst gør påfyldning og rengøring en leg. For at opnå de bedste resultater skal du blot sikre dig, at proppen er skruet ordentligt på plads. For at holde dine kolde drikke ekstra kølige, anbefaler vi at fylde kanden med iskoldt vand først. Hvis du ønsker at bevare varmen i dine drikke, fyld kanden med kogende vand og lad proppen sidde i 5 minutter.

Gør din næste udendørs oplevelse endnu bedre med vores rustfri termokande. En pålidelig partner til enhver eventyrlysten jagtentusiast.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på