Genopladeligt batteri 18650 - japcell

69,95 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 100049420

18650 genopladeligt batteri 3500MaH

Beskrivelse

Japcell 18650 3,6V / 3500mah med overspændingsrelæ

Japcell 18650 genopladeligt Li-ION batteri

Dette batteri er designet til outdoor entusiaster og jægere, der har brug for pålidelig og kraftfuld energi til deres udstyr. Med en kapacitet på 3500mAh tilbyder det ekstra lang driftstid, hvilket er essentielt for længere ture i naturen, hvor pålideligt udstyr er nøglen til succes. Det er ideelt til brug i termiske spottere, håndlygter, pandelygter og andet udstyr, der kræver en stabil og kontrolleret strømafgivelse.

Du kan stole på dette batteris evne til at levere op til 8A kontinuerligt, hvilket gør det perfekt til de fleste typer jagt- og outdoor-udstyr.

Specifikationer:
- Maksimal udledningskapacitet: 10,2A
- Maksimal kontinuerlig udledningsstrøm: 8A
- Maksimal opladningsstrøm: 2A

Dette er det ideelle valg for den seriøse jæger eller outdoor entusiast, der ikke går på kompromis med udstyrets kvalitet og pålidelighed.

Natkikkert
Pard
HIKMicro


De fleste pandelygter
Foderlys med Pir sensor
Foderlys
Armasight og Wolf Eyes IR lygter

Husk oplader, så du er dækket helt ind - Se her

 

 

Indeholder sikkerhedskredsløb!

Li-ion-batterier kan være farlige, når de bruges forkert, kortslutning eller forkert brug kan føre til brand eller eksplosion. Sæt ikke batteriet i en oplader eller udstyr med de forkert polstilling, dette kan medføre brand / eksplosion. Pas på, at du ikke kortslutter det ved et uheld, f.eks. ved at proppe det i lommen, hvor du har nøgler eller andre strømledende genstande. Batteriet må ikke skilles ad eller gøres deformt.

Opbevares utilgængeligt for børn. Brug aldrig en modificeret eller beskadiget oplader sammen med Li-ION batterier. Lad ikke batteriet være oplader mere end 12 timer.

 

Vær opmærksom på, at dette batteri ikke er egnet til e-cigaretter, da disse enheder kræver batterier, der kan levere mellem 15-35A.

 

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på