Lommevarmer Benzin (zippo fluid)

199,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 33329-06

Smart platin lommevarmer til benzin eller Zippo fluid

Beskrivelse

Introduktion af den revolutionerende Benzin Lommevarmer - den ultimative bærbare løsning til at holde dig varm på farten!

Træt af at fryse i kulden? Sig farvel til kolde hænder med vores topmoderne Benzin Lommevarmer.
Designet til at passe perfekt i din lomme eller handskerummet i bilen, vil denne kraftfulde lille enhed holde dig dejlig varm uanset hvor du befinder dig.

Med Benzin Lommevarmer kan du vinke farvel til kolde starter og frosne fingre.
Uanset om du venter på, at din bil varmer op, eller du udfordrer elementerne under udendørs aktiviteter, er denne innovative lommevarmer dit hemmelige våben mod vinteren.

Her er hvad der gør Benzin Lommevarmer til det ultimative valg:

1. Kompakt og bærbar: Benzin Lommevarmer er lille nok til at passe i din håndflade, hvilket gør den til den ideelle følgesvend til din daglige pendling, camping- eller jagtture, sportsevents og meget mere. Du vil aldrig forlade huset uden den!

2. Nem at bruge: Fyld blot Benzin Lommevarmer med kvalitetsbenzin, tænd flammen med vores brugervenlige tænder og nyd timer med behagelig varme. Ingen komplicerede instruktioner eller besværlige påfyldninger - det er problemfrit og bekvemt.

3. Langvarig varme: Benzin Lommevarmer er designet til at levere konstant og langvarig varme.
Med dens effektive design kan den holde dine hænder varme i op til 12 timer på en enkelt påfyldning.
Det er mere end nok tid til at erobre de koldeste dage.

4. Sikker og pålidelig: Vi prioriterer din sikkerhed over alt andet. Benzin Lommevarmer har en solid konstruktion og indbyggede sikkerhedsmekanismer, der forhindrer lækager eller uheld. Du kan være tryg ved dens præstation uden bekymringer.

5. Stilfuld og holdbar: Vi mener, at funktionalitet aldrig bør gå på kompromis med stil. Benzin Lommevarmer praler af et elegant og moderne design, der gør den til en modeerklæring såvel som et praktisk tilbehør. Fremstillet af materialer af høj kvalitet, er den bygget til at holde længe.

Lad ikke det kolde vejr sætte dig i stå! Hold dig varm og komfortabel med Benzin Lommevarmer  den uundværlige lommevarmer til enhver eventyrlysten person. Bestil din i dag og oplev kraften af bærbar varme som aldrig før!Om du er jæger, fisker, står på ski eller er tilskuer til udendørsevent, uanset vind og vejr, kan du nu få et tiltrængt varme boost

Lommevarmer er let at tænde og helt sikker under brug

Tændes ved brug af tændstikker eller lighter

Opvarmer ved strålevarme og brænder uden flamme

Ideel til jagt og udendørs arbejde

Gennemsnitstemperaturen er 42 - 50 graders celsius

Varmer op til 12 timer på en opfyldning

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på