Model/varenr.: JJROCBL250

Sporingsvæske

Sporingsvæske til blodspor
159,00 DKK

inkl. levering til PostNord pakkeshop v/køb over kr. 599,- (gælder ikke anhængerkurve, fodertønder, majs og sliksten)

En supplerende hjælper for søgning efter sårede dyr.
Med BlueStar® blodsporingsvæske, vil du nemt finde blod spor efterladt af et dyr, der er blevet skudt og følge dens spor til 100 meter eller mere. Klar på blot et par sekunder, alt hvad du behøver, er at sprøjte den på jorden og buske på skud stedet og langs stien, der vil straks vil blive fluorescerende blå, når BlueStar® kommer i kontakt med den mindste blod partikel.

Denne reaktion er meget synlig med det blotte øje fra Skumring, selv i regnvejr.

BlueStar® afslører usynlige blodspor!
Selv når blod er ikke synlig i de første par meter, vil små dråber blod projiceret på tidspunktet for virkningen blive afsløret af BlueStar®. Denne uvurderlige oplysninger informerer dig om, om du har ramt dyret og giver dig mulighed for at finde det. BlueStar® er lugtfri og ødelægger ikke blodets særlige egenskaber, der giver mulighed for en efterfølgende søgning ved en blodhund.
BlueStar® sælges som hurtigt opløselige tabletter, som kun kræver lidt vand for at være klar til brug. Enhver form for vand vil arbejde: floden, regn, dam, vandpyt ...
To tabletter i 125 ml vand er tilstrækkelige til at bekræfte billedet. 500 ml. er nødvendige for at spore dyret til 100 m eller mere.
BlueStar® Kit: Indeholder 1 x 250 ml. sprøjte flaske og 2 par tabletter i hver deres folie pakker, til 2 x 125 ml.
Indeholder en omfattende brugerguide i 4 sprog: engelsk, fransk, tysk og spansk.

Tips
Stop med at søge, så snart du når 100 til 150 meter. Ud over dette punkt, bliver sandsynligheden for, at dyret ikke er død meget høj. Dyret kan rejse sig igen, flygte eller endda lave et udfald imod på dig! Markér det sidste spor fundet, og starte søgningen forfra næste dag med en blodhund

Tilføj anmeldelse:

2-3 dages 

levering

Prisgaranti*

*danske hjemmesider

Fri fragt*

*ved køb over 599,-

Ekspert viden

på vores varer

Dansk personale

og danske manualer