Tjære, Bøg 2,5 Liter dunk --- køb flere og få stor rabat

95,00 DKK
  • Køb 5 eller flere til 80,00 DKK pr stk.
Lager: På lager
Model/varenr.: jjATBHolz

2,5kg bøgetjære, brændt 3x. Udviklet af jagt-jakt i samarbejde med tyske Attratec

Beskrivelse

Se priser ved flere styk ved at trykke herover

Vildsvintjære er effektiv, mere effektiv en at fodre med majs. Det er meget vigtigt, at du som minimum smøre vildsvintjære på dit "tjære træ" (et træ eller stamme som grisene kan gnubbe sig imod).

Er du i tvivl om hvor godt denne bøgetjære virker, bør du spørger dine jagtkammerater...... eller på facebook

Der findes mange slags tjære på markedet, men vi tør godt "stikke hovedet frem" og påstå... dette ER den bedste....
Vi anvender Suhlengold når vi ankommer og denne bøgetjære når vi tager hjem. Suhlengold virker øjeblikkelig men har ikke en langtidsvirkning som denne bøgetjære har.
Den ene kan derfor ikke erstate den anden....
 

Vildsvine gnubber sig imod for at "beskytte" sig mod utøj og Keilerne for  lugte godt!! IKKE kun om sommeren... Produktet bør anvendes året rundt

Vildsvintjære udvundet af bøgetræer som effektivt lokker større klovbærende vildttyper og vildsvin over store afstande. Effekten er utroligt effektivt. Smør eller sprøjt tjæren på nogle træstammer. Tjæren udsender en kraftig lugt øjeblikkeligt. På få dage vil der være Vildsvine hår på stammerne. Vær opmærksom på, at Bøgetjære er lidt "stram" i lugten de første dage, så prøv at få det smurt på et par dage inden jagt.

Kan du ikke det kan du med fordel bruge Suhlengold som virker øjeblikkeligt

Denne tjære har vi udviklet specielt til vildtsvin.
Efter mange års udvikling er lugt og konsistens som vildtsvinene helt vil have det. Vores kollega i Tyskland bruger nu denne tjære på et nyt areal på over 1000 hektar med stor succes.

Utrolig effektivt!

Lad dig ikke snyde af billige efterligninger der er fremstillet af Fyrretræs tjære som er meget sværere at få ens hver gang og meget hurtigere vil regne af gnubbetræet. Det er IKKE lige så effektivt som bøgetjære.

Forslag til dig
21/07/2014

Vi anvendte en gammel plads der ikke havde været anvendt i 3-4 år samt 3 helt nye. Om fredagen smurte vi tjære på træerne samt fodrede med majs. Allerede lørdag formiddag havde to af pladserne været besøgt da vi kunne se at tjæren var gnedet af træerne samt at der sad svinebørster tilbage i den resterende tjære. Vi nåede end ikke at bruge vores dyrt købte Suhlengold, men tænk hvilke mirakler den må kunne udrette........ Tak for god rådgivning samt service. Mvh Lars

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på