Swine sauce i plastflaske

179,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: Apple

Swine Sauce fra Elusive Wildlife

Beskrivelse


Vores samarbejdspartner der nok er mest kendt for Kill Light lygten har ny tænkt hele konceptet omkring lokkemidler.
Flere ved nok at søde sager er noget vildsvinene godt kan lide, men at de i flere tilfælde ikke er lovligt eller særlig let at bruge.
Nu er det muligt og så let som aldrig før...
Du kan få dag gamle kager på flaske! tag lidt hvede eller lidt majs, smid det et strategisk sted på jorden og sprøjt lidt Day old Donut (dag gamle kager) ovenpå og afvent resultatet.
Du kan også sprede det direkte på jorden, det kræver lidt mere, men er muligt.

Vildsvin drives af deres næser. Vildsvins næser er blandt de mest sensitive og deres lugtesans blandt de absolut mest udviklede. De kan lugte specielle dufte op til 8-11 km væk og 7 ned i jorden. Vildsvin elsker at æde, grave og "bade" i stærke dufte. Den nye serie, Swine Sauce™ lokkemiddel, er specielt blandet for at bringe vildsvinene i området så tæt på dig og dit område som muligt. Du hælder simpelthen et af vores fire super koncentrerede  lokkemidler (ristetede Peanut og Soyabønner, Dag gamle kager, frisk klippet græs, ekstrem jordbær eller maks æbler) i dit majs, på din foder bunke eller direkte på jorden. Vildsvinene vil grave huller, forsøge at gnubbe det på sig og bade i lokkemidlet, hurtige end du tror det var muligt... normalt inden for 1-4 dage. Der er 0,95l i hver flaske så du har til lang tid i hver flaske. Vælg en af flaskerne eller endnu bedre dem alle og find "dine" vildsvins favorit produkt.

Smagsvarianter:

JORDBÆR

HØSTET HALM

PEANUT/SOYA

ÆBLE

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på