Som officiel importør og distributør af AttraTec GmbH produkter i Danmark finder du altid de nyeste produkter og artikler hos jagt-jakt.dk ApS

 

Om AttraTec 

Tradition og innovation - navnet AttraTec står for denne tilsyneladende modsætningsfulde kombination. Som søn af en skovfoged og jæger har virksomhedens grundlægger, Dr. Gerhard Schnabel, været tæt forbundet med natur og jagt siden barndommen.

Efter at have studeret kemi fulgte forskellige stillinger på universiteter og i industrien. Han forskede inden for naturproduktkemi, lægemiddelsyntese og formulering, altid med det formål at skabe produkter med forbedrede virkninger. Han fulgte mange af sine projekter, indtil de blev lanceret med succes på markedet.

Han kombinerede know-how fra disse aktiviteter og hans interesse for jagt, da han grundlagde AttraTec GmbH i 2009. Det første produkt er AttraTec No1 Suhlengold®, en tiltrækningsmiddel baseret på bøgetjære og planteattraktanter.

Siden da har en række vigtige begivenheder fulgt:

Kontinuerlig udvikling af innovative lokkemidler, der appellerer til vildtets lugte- og smagssans
Etablering af vores egen produktion lige ved siden af forskning og udvikling.
Udvidelse af vores eget netværk med pålidelige partnere både inden for tekniske og kommercielle områder.
Intensivering af samarbejdet med handel
Vores innovative produkter er kendetegnet ved

Høj effekt
Sikker og nem at bruge
Lav omkostning pr. Anvendelse
For at opnå dette har vi som mål for vores tekniske arbejde kontinuerlig procesoptimering, sikkerhedsforskning (især brugersikkerhed), optimering af produkter (opskrifter) samt en række nye udviklinger.

Et resultat af vores markforsøg var, at vilde dyr har meget mere udtalte smags- og lugtpræferencer, end der normalt antages. Derfor har vi tilpasset vores aktiviteter herefter og tilbyder forskellige produktvarianter til fodring og maling af træer. Fordi vi ved, at kendskabet til hans spilsmag markant kan øge hans chancer for jagtsucces.

AttraTec har nu med succes gjort sig gældende på markedet i mere end 10 år. AttraTec har oprettet sin egen onlinebutik, så det fortsat effektivt kan holde fingeren på pulsen med, hvad der sker. Det primære mål er at intensivere direkte kontakt med jægere og dermed være i stand til direkte at inkorporere deres ønsker og vurderinger i ens eget arbejde.

Feedback fra slutkunder er afgørende for et forskningsfirma, især når det kommer til nye udviklinger. Af erfaring er vi overbeviste om, at både jægere og vores handelspartnere vil drage betydelig fordel af dette, nemlig gennem hurtigere, mere målrettede udviklinger og bedre produkter.

Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på