GENIUS 2 - 6v og 12v lader 2 amp

-20%
399,20 DKK
499,00 DKK
Du sparer: 99,80 DKK
Tilbud udløber 02/04/2024
Lager: På lager
Model/varenr.: JJ_100031117

2-amp batterilader, batteri vedligeholdelse og batterisulfator
Vi introducerer den helt nye GENIUS2, en af ​​vores mest kraftfulde, mest effektive, energieffektive og kompakte opladere endnu.
GENIUS2 er en 6-volts og 12-volts batterioplader, batteriholder og batteridesulfator med en effekt på 2 ampere til blysyrebiler, marine- og dybcyklusbatterier, inklusive oversvømmet, gel, AGM og vedligeholdelsesfrit , plus lithium-ion-batterier.

Beskrivelse

Mød GENIUS2 - Svarende til vores G1100, bare bedre. Den er 30% mindre og leverer 140% mere strøm - og det er enklere og lettere at bruge en oplader end nogensinde før.
Gør mere med Genius - Designet til 6-volts og 12-volts blysyre-bil-, marine- og dybcyklusbatterier, inklusive  gel-, AGM- og vedligeholdelsesfrie plus lithium-ion-batterier.
Nyd præcisionsopladning - En integreret termisk sensor registrerer omgivelsestemperaturen og ændrer opladningen for at eliminere overopladning i varmt klima og underopladning i koldt klima.
Oplad døde batterier - Oplader døde batterier helt ned til 1 volt.

Brug den helt nye Force Mode, der giver dig mulighed for at tage kontrol og manuelt begynde at oplade døde batterier helt fra nul volt.
Enkel at konfigurere og bruge - Plug-in, tilslut til batteriet, vælg en opladningstilstand, og start opladningen af ​​dit batteri.
En fuldautomatisk, bekymringsfri batterioplader til brug året rundt.

Genius 2 oplader vores batteri til foderspreder 12v på max 2½ time - vores batteri til vildtkamera på max 5½ time

Gendan dit batteri - Registrerer sulfatering og syrestratificering og gendanner mistet ydelse for stærkere motorstarter og forlænget batterilevetid.
Kompatibel med alle typer køretøjer - Oplad og vedligehold biler, motorcykler, plæneklippere, ATV'er, traktorer, lastbiler, SUV'er, både, klassiske biler, hot rods og mere - du bestemmer.

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på