1.798,00 DKK
Model/varenr.: Davrospro

Davros... det nye smarte skydestøtte system
Mange jægere har allerede investeret i stativer og skydestøtter som Primos Trigger Sticks. Davros-hovedet passer til sådanne systemer, så de kan udnytte Apartan's magnetiske fastgørelsessystem, så du hurtigt kan skifte mellem forskellige rifler, optik og andre enheder med standard 1/4 ”eller 3/8” UNC-gevind.

Beskrivelse

Davros Pro bygger på succesen med det originale Davros-hoved samt kundefeedback. Davros Pro er lavet af aluminium til luftfart.
Det passer til ethvert stativ eller skydestoksystem med en 1/4 "eller 3/8" UNC-gevind.
Det patenterede spartanske magnetiske fastgørelsessystem gør det muligt for jægere at udnytte en stabil platform i lange perioder, før der skiftes til at stå bag riflen på et øjeblik.
To spændingskontrolhåndtag betjener Davros Pro problemfrit gennem en bred vifte af højde-, nedtryknings- og overhøjdejustering for at sikre en stabil base til selv de hårdeste skud i ekstreme bjergvinkler.

 

 

 

Bemærk: Brug af Davros Head med tredjepartsudstyr er på brugerens risiko. Spartan Precision-udstyr påtager sig ikke ansvar for fejl i andre produkter end deres egne. Adaptere er ikke inkluderet i dette produkt og skal købes separat.

 

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på