MTM K-zone skydebænk

698,95 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: FR197358

Skydebænken i slagfast plast er en perfekt løsning til skydebanen.
Bænken har et stort udvalg af justeringsmuligheder, der gør den ideel til ethvert behov.

Beskrivelse

Skydebænken i slagfast plast er en god mulighed for den, der ønsker en individuelt tilpasset bænk. Bænken kan nemlig justeres i højden, så den passer præcis til dig. Den er også perfekt på skydebanen, da den er velegnet til næsten alle typer våben. Alle kontaktflader på bænken er desuden forsynet med hårdt gummi, som beskytter dit våben mod ridser og sikrer, at det sidder sikkert fast.

Når det kommer til at forbedre din skydning, er en skydebænk den ultimative løsning. Med en skydebænk kan du justere både dit hoved og din krop for at sikre, at skuddet bliver så præcist som muligt. Du kan justere ryglænet for at finde den helt rigtige position, og polstringen giver dig den bedste komfort.

Anti-slip gummi er fastgjort til alle fire fødder, hvilket garanterer et sikkert fodfæste og forhindrer glidning, når skuddet affyres. Frontstøtten med fordybningen til sejldrejeholderen kan trinløst justeres til den ønskede højde med op til 7,5 cm ved hjælp af det praktiske håndhjul. Med sine kun 1,8 kg er skydeapparatet en rigtig letvægter. Indersiden af ​​den aftagelige bagdel kan dog fyldes med ekstra vægt såsom sand eller bly, hvis det kræves.

 

Det er mange fordele ved at have en skydebænk.
En skydebænk giver dig et fast sted at støtte din riffel, hvilket er vigtigt for at få den bedste præcision. Hvis du skyder liggende eller siddende stilling, kan det være svært at finde en jævn overflade at støtte din riffel på. Der er også nogle gange, hvor det er mere praktisk at have brug for begge hænder til andre ting, mens du stadig vil holde din riffel stabil.
Dette kan let ordnes med en skydebænk.
En anden fordel ved en skydebænk er, at den kan give dig mulighed for at justere dit sigte uden problemer. Ved hjælp af en skydebænk vil du kunne justere dit sigte så meget som du behøver uden bekymringer om underlaget.
Endelig giver en skydebænk dig mulighed for nemmere rengøring og vedligeholdelse af din riffel.
Når du har brugt den samme riffel i lang tid, bliver dens interne dele ofte meget snavsede og beskidte. Med en skydebank kan du nemmere fjerne alle de indvendige dele af din riffel og rengøre dem grundigt.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på