Gevær- riffel støtte camo - 2 pakke

-33%
99,95 DKK
149,95 DKK
Du sparer: 50,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: jjs-4

Gevær- og riffelstøtte i camo farve . Support til kolbe og skæfte.

Beskrivelse

 

 

Gevær- og riffelstøtte, utrolig slidstærk materiale.

Fyldes med fx flamingo kugler, sand, ris (4kg) e.lign.

 

  • Forbedret nøjagtighed: Ved at bruge en taktisk riffelstøttetaske med sandposer foran og bagtil kan jægere og skytter opnå en mere stabil position, hvilket kan bidrage til øget nøjagtighed i deres skud. Dette er særligt vigtigt i jagtsituationer, hvor præcision er afgørende. (Brug kun sand hvis du tage med hjem i tørre omgivelser hver gang)

  • Stabilitet under jagt: Jagt i skandinaviske omgivelser kan præsentere udfordringer som ujævnt terræn og skiftende vejrforhold. En riffelstøttetaske kan hjælpe med at stabilisere riflen, selv under sådanne forhold, hvilket kan øge jægerens evne til at opretholde en præcis sigtelinje.

  • Fleksibilitet og justerbarhed: Det er vigtigt at vælge en taske, der tillader tilpasning til forskellige våbentyper og skyttepositioner. Justerbare stropper og sandposer giver mulighed for at tilpasse støttetaske til individuelle behov og præferencer.

  • Holdbarhed og kvalitet: Når man investerer i udstyr til jagt, er det vigtigt at vælge produkter af høj kvalitet, der kan modstå slid og de barske forhold, man kan støde på under udendørsaktiviteter. En solid konstruktion og slidstærke materialer sikrer, at støttetasken kan holde til gentagne brug og bevare sin effektivitet over tid.

En taktisk riffelstøttetaske med sandposer kan være et uvurderligt redskab for jægere og skytter, der ønsker at optimere deres præcision og stabilitet under jagt og skydning. Ved at vælge en taske af høj kvalitet, der er designet til at imødekomme specifikke behov og krav, kan man sikre en mere tilfredsstillende og vellykket jagtoplevelse.

 

- Specifikationer:

Farve: Camo farve
Stof: Polyester

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på