Danish Guntech Lyddæmper

1.998,00 DKK
lager: i lager
Modell: DGT1425

Lyddæmperen fra Danish Guntech er videreudviklet til jagt og har tidligere kun været udviklet til politi og militær.

Beskrivelse

Lyddæmperen fra Danish Guntech er resultatet af flere års udvikling af specialdæmpere til brug for særligt politi og militær, og særligt til automatiske og semi-automatiske våben. Dæmperne er efterfølgende tilpasset til brug for jagt på traditionelle jagtrifler og jagtkalibre. 

Dæmperen er opbygget omkring en stålkerne, hvor lyddæmper "huset" samt gevind er udført i stål. Dæmper-elementerne består af aluminium, som leder gasserne væk. Lyddæmperen kan i sit grunddesign adskilles for vedligeholdelse eller restauration, dette er dog ubetinget bøssemager arbejde. 

 

 

Vær opmærksom: 

Under kontinuerlig brug kan lyddæmperen blive meget varm. Enhver form for berøring frafrådes inden den har haft tid til at køle af. Efter brug afmonteres dæmperen fra riflen. Ved nedkøling efter brug, kan kondensering forsage vand i dæmperen. Efterlades dæmperen på riflen kan kondensvandet trænge ned i piben. 

Når dæmperen henlægges til opbevaring, anbefales det at overtørre den med en beskyttende olie. Vær opmærksom på at olien afbrændes ved den efterfølgende brug og kan give en smule røgudvikling. 

 

 

A7 (7mm) 223 Rem
22-250 Rem
A9 (9mm) 243 Win
30-06
308 Win
6,5x55
270 Win
A11 (11mm) 8x57
9,3x62
Forslag til dig

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på