Kikkert foderal Neopren camouflage eller sort -

149,00 DKK
lager: i lager

Super stærk Neopren riffelkikkert foderal i  Neopren
Sort eller camouflage - vælg ved bestilling

Beskrivelse

Højkvalitets robust cover af neopren.
Enhåndsbetjent trækrem giver mulighed for enkel og hurtig af og på montering.
Frontrem forhindrer, at coveret falder til jorden når det afmonteres i forbindelse med skud.
Design uden topsømme for optimal beskyttelse mod slagregn.
Den 3 mm tykke neoprenkonstruktion giver også beskyttelse mod stød, slag og ridser.

Neopren foderaler er et perfekt valg til at beskytte din sigtekikkert. Deres stærke, vandafvisende materiale vil holde dine optikker sikre og tørre i alle vejrforhold. Neoprenet er fleksibelt og kan formes for at passe nøjagtigt om dit udstyr, samtidig med at det stadig giver adgang til de kontrolknapper, der normalt findes på en sigtekikkert. Det er letvægt og robust, hvilket betyder, at du nemmere kan transportere det med dig selvom du har lidt plads.
Neoprenfoderalerne formindsker risikoen for skader som fx ridser eller buler i glasset eller anden mekanisk skade fra overfladen af objekter som knapper eller lignende på dit udstyr. Foderet beskytter desuden mod snavs- og støvpartikler der kan trænge ind i optiske kikkerter og svække ydeevnen.
 
Neopren foderaler holder din kikkert sikker og tør, selv i de mest ugunstige vejrforhold. Neopren er et tyndt, men stærkt materiale med en høj modstandsdygtighed over for skader som ridser og stød. Det giver ekstra beskyttelse mod elementerne som regn, sne og solskoldning. Hvis du bruger din sigtekikkert meget under forskellige vejrfornemmelser, er neoprenfoderet det perfekte valg for at holde dit udstyr i god stand. Desuden har det en blød inderside der beskytter glasset på kikkeret fra små støvpartikler osv., Som kan ridse glasoverfladen. Neoprenfoderet tilbyder endda ekstra plads til ekstraudstyr som objektivdæksler osv., Så du altid har alt hvad du behøver lige ved hånden når du skal bruge det!

Forslag til dig

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på