Model/varenr.: 37533

Optisan EVX 4-16X44i (mil) MH10X

EVX-linjen er reengineret til toppen af den generation I-flagskibs Viper-linie, der først blev introduceret tilbage i 2006. Den nye Optisan EVX Line er designet og konstrueret til sub-MOA præcisionsfotografering og jagt og er feltprøvet op til .308 og .300WM. GEN II redesignede optiske system har et 25% større synsfelt med generøs øjenbryn, hvilket skydespil vil finde det praktisk at støde på hurtigt mål erhvervelse
4.199,00 DKK

inkl. levering til PostNord pakkeshop v/køb over kr. 599,- (gælder ikke anhængerkurve, fodertønder, majs og sliksten)

EVX-linjen er reengineret til toppen af den generation I-flagskibs Viper-linie, der først blev introduceret tilbage i 2006. Den nye Optisan EVX Line er designet og konstrueret til sub-MOA præcisionsfotografering og jagt og er feltprøvet op til .308 og .300WM. GEN II redesignede optiske system har et 25% større synsfelt med generøs øjenbryn, hvilket skydespil vil finde det praktisk at støde på hurtigt mål erhvervelse. Øjenlindringen er fra 3,7 tommer og er konsistent i hele forstørrelsesområdet, så hovedpositionen forbliver stabil. Optisan tilbyder nu EVX-sortiment i både første og andet brændpunktsplan. Alle EVX scopes kommer nu i mil / mil matchende turret / reticle og en nydesignet mil-hash reticle for lang række holdover også!

 

MIL-SFPMH10X
 

MH10X er et andet fokalplan MIL-baseret hashmarked-spændende kryds designet til præcis spændvidde ved 10X, holdover og vind korrektioner. Subtension detaljer for EVX 4-16X44i med SFPMH10X kryds som nedenfor. Kryds subtensions korrekte ved 10X.

 

Second focal plane reticle. Reticle subtensions correct at 10X. Subtension detail for the EVX 4-16X44i with SFPMH10X reticle shown above. Reticle illuminated in red as shown.

 
The MH10X reticle are available in iStrelok app availble for both iOS and Android!
Download iStrelok and obtain full dope chart!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilføj anmeldelse:

2-3 dages 

levering

Prisgaranti*

*danske hjemmesider

Fri fragt*

*ved køb over 599,-

Ekspert viden

på vores varer

Dansk personale

og danske manualer